Bsrkaya Hayatonemsemeyedegmez zaten başka hesapla aramızda kendisini akıllı zannediyorr başka biriymis gibi oynuyor simdii 🤭 bebeleri pisten alalım derdim amaa eğlensin yazıkk kendince 😂
HurremSultan Bsrkaya kim o yoksa aşkım şu Laz kızı mı ne vardi o mu ben Bi herkese kızan onu biliyorum
HurremSultan Bsrkaya Ay evet yaaaa ben ne zaman kaybolsam olay oluyor qhahahha birde en sevdiğim şey heee kaos izlemek ruhumda varoşluk var kismetse olur ve stil ikonuna sırf kavga olur kaos çıkar diye bakıyorum skxxgxgxlscx
Bsrkaya HurremSultan ayy yokk hiç birini izlemiyorum kafam götürmüyor valla onların o seslleri. Asla izlemiyorum yaa. Ama çevremde çok izleyen 🤷🏻♀️
Rouge gececianne aromaterapi dersi almıslıgım bile var biliyor musun 🥲denemedigim bisey kalmadı ağrım cok güclü gecmiyor anca ilac birde bu ay bir sey kesfettim o da iyi geldi baska da bisey gecirmiyor
Isimsizbiriii Lavinia_ birde tum vucut(tepeden tirnaga) ve yuz normal de kac dakika surmesi lazım cnm
Lavinia_ Isimsizbiriii yüze hiç gitmedim bilmem ama vucut en az yarım saat sürüyor hatta ilk seanslar daha uzun sürmesi lazım sonra süreler kısalıyor kıl durumuna bağlı
Gidiyorumyolcuet HurremSultan ben bunun turuncu olanını severek kullanıyordum fiyatı aşırı yükseldi ama🤭