• +18
  • Hamileyken hiç sperm yuttunuzmu yada yutuyomusunuz

Selam kızlar ben oral sexi yapmayı yaptırmayı çok severim o yüzden hem hamile olmadan önce hem hamile olduktan sonra kocam bana yapar bende kocama yaparım kocam benim ağzıma boşalır bende kocamın ağzına boşalırım ben hamile olmadan önce kocamın bütün spermlerini yutuyodum kocamda benim bütün spermlerimi yutuyodu şimdide yutuyo saolsun şimdi sizlere sorum siz hiç hamileyken sperm yuttunuzmu yada yutuyomusunuz bu soruyu doktorumada sordum yutabilirsin bi zararı yok hatta hem anne için hem bebek için çok faydalı dedi içinde bolca protein var dedi bulantınada çok iyi gelir dedi ben şok geçirdim gerçektenmi dedim evet dedi bi başka doktorumada sordum oda aynı cevabı verdi internetten araştırdım gerçekten spermin içinde bolca protein varmış hem anneye hem bebeğe çok iyi geliyomuş bulantıyada çok iyi geliyomuş valla kızlar ister inanın ister inanmayın ama bir ay öncesine kadar çok bulantım vardı bir aydır kocamın spermlerini yutuyorum valla bulantının b si yok psikolojik olarakda çok iyi geliyo kendimi çok mutlu enerji hissediyorum sperm yutmadığım zaman çok bulantım oluyo ve kendimi psikolojik olarak çok kötü hissediyorum benim gibi hamileyken hiç sperm yuttunuzmu yutuyomusunuz yada yutarmısınız kızlar

Miden varmış bacım sıkıntı yoksa yut öğğğ yani et süt yumurta dururken spermmi bıldun protein almaya

azalea Al unutulmayacak bi post daha 🤦‍♀️Hadi kocanı anladımda senin sperminmi var bacım yapma allahını seversen.Yani oruç oruc midemi kaldırdın ben görünce bile midem bulanıyor sen oluk oluk yutuyormuşsun öğğ🤮🤮Ha kocanın balgamını yutmuşsun ha spermini bisey fark etmiyor benim gözümde öpüşürkende söyle kocana ağzına balgamını tükürsün yut ondada vardır vitamin protein

ESMERBOMBA_ mideyle ne alakası var sanki bitek ben yutuyom sperm burda yutan çok varmış merak etme onlarıda yiyorum ama onlar bulantıma iyi gelmiyo bulantıma iyi gelsin diye yutuyom spermi

arman merak ettim sordum nevar bunda anlamadım cevap vermek zorunda değilsiniz yani

ESMERBOMBA_ niye güldünki bu zamanda karısına oral yapan sıvılarını yutan koca çok az denecek kadar az var

Kirpapatyasii ha sperm ha sıvı ne farkediyo ikiside aynı şey aynı yerden çıkıyo sonuçta :)

azalea Yoo istediğim posta cevap veririm budan kimene?Oruçla ilgisi yok oruc olmasamda zaten midem bulanırdı bu posttan..

azalea istediğim posta iyi kötü yazarım. Olumsuz yorum görmeye tahammülünüz yoksa siz yazmayın. Ayrıca merak etmeden önce araştırıp sormalısın. Senden gelen sperm olsa duramazdın 😉

Hayatt123 allah daha çok güldürsün :) ya zaten onlarıda tüketiyom ama bulantıma iyi gelmiyo ya bulantıma sadece sperm iyi geliyo o yüzden yutuyom ya