• +18
  • Hamileyken hiç sperm yuttunuzmu yada yutuyomusunuz

ESMERBOMBA_ niye güldünki bu zamanda karısına oral yapan sıvılarını yutan koca çok az denecek kadar az var

Kirpapatyasii ha sperm ha sıvı ne farkediyo ikiside aynı şey aynı yerden çıkıyo sonuçta :)

azalea Yoo istediğim posta cevap veririm budan kimene?Oruçla ilgisi yok oruc olmasamda zaten midem bulanırdı bu posttan..

azalea istediğim posta iyi kötü yazarım. Olumsuz yorum görmeye tahammülünüz yoksa siz yazmayın. Ayrıca merak etmeden önce araştırıp sormalısın. Senden gelen sperm olsa duramazdın 😉

Hayatt123 allah daha çok güldürsün :) ya zaten onlarıda tüketiyom ama bulantıma iyi gelmiyo ya bulantıma sadece sperm iyi geliyo o yüzden yutuyom ya

azalea oruç oruç mide kalmadı🤮 iyi hoş yutuyormuşsun vitaminmiş( başka yiyeceklerde protein yokmuş gibi ) hepsini geçtim de oralı sevmenizden birbirinize oral yaomanızdan yada onları yutmanıza kadar detayları ballandıra ballandıra anlatmana gerek var mıydı? Yani 2 doktora sormuşsun burdakiler hamileyken yutsa yada yutmasa sana ne faydası olacak ben postun mantığını anlamadm vallahi

azalea bana göre problem zaten, sizin doktora sormanıza rağmen kocan ile olan özel yatak ilişkini ayrıntıyla anlatmandır. Ama dedim ya yuttuğun şeyler iyi gelmemiş ki düşünmeden özelinizi yazmışsınız. Bende dalgaya vuruyorum.