Miden varmış bacım sıkıntı yoksa yut öğğğ yani et süt yumurta dururken spermmi bıldun protein almaya
Hamileyken hiç sperm yuttunuzmu yada yutuyomusunuz
Hahajaj ay bide güldüm yaa sağolsun oda benim spermlerimi yutar deyince affına sığınoyprum hakkını helal et 🤣🤣🤣
arman tam bunuda yazacaktım yeminle sen benden önce yazmışın içim kalktı nerdeyse kusacaktım o değil oruç mundar olacaktı 🤣🤣🤣
azalea ay cok guldum . Sizinde mi sperminiz varmis😂😂😂
azalea Al unutulmayacak bi post daha 🤦♀️Hadi kocanı anladımda senin sperminmi var bacım yapma allahını seversen.Yani oruç oruc midemi kaldırdın ben görünce bile midem bulanıyor sen oluk oluk yutuyormuşsun öğğ🤮🤮Ha kocanın balgamını yutmuşsun ha spermini bisey fark etmiyor benim gözümde öpüşürkende söyle kocana ağzına balgamını tükürsün yut ondada vardır vitamin protein
ESMERBOMBA_ mideyle ne alakası var sanki bitek ben yutuyom sperm burda yutan çok varmış merak etme onlarıda yiyorum ama onlar bulantıma iyi gelmiyo bulantıma iyi gelsin diye yutuyom spermi
ESMERBOMBA_ niye güldünki bu zamanda karısına oral yapan sıvılarını yutan koca çok az denecek kadar az var
ESMERBOMBA_ cevap vermek zorunda değildiniz yani
Kirpapatyasii ha sperm ha sıvı ne farkediyo ikiside aynı şey aynı yerden çıkıyo sonuçta :)
Yasak_elma oruçlusunuz cevap vermek zorunda değildiniz yani yinede allah kabul etsin ne diyim
azalea Yoo istediğim posta cevap veririm budan kimene?Oruçla ilgisi yok oruc olmasamda zaten midem bulanırdı bu posttan..
azalea posta çok güldüm 😅😅😅 amaç proteinse bol bol et ve tavuk göğsü tüket canım başka bi önerim yok😅 ben yutamam valla isterse içinde altın olsun😅
Yasak_elma o zaman lütfen insan gibi cevap verin ben insan gibi bi soru sordum sadece
azalea senin spermin mi var?
azalea acaba bağımlılık mı yapıyor 🤣🤣
- Düzenlendi
Kirpapatyasii @Cicekliperde Ahhahah spermi varmış, kimin spreymiyle hamile kaldı acaba kocasının mı kendisinin mi 😅