MedavikPastam ben ilk geldiği günleri de biliyorum canım ya . İşte boşverin. 😂
Hamileyken hiç sperm yuttunuzmu yada yutuyomusunuz
Cicekliperde öğretmenmisin sen kız
Cicekliperde öğretmenleri hep çok sevmişimdir kanım çok ısınıyodu sana 🤣😘😜
Hayatonemsemeyedegmez ay canım benim teşekkür ederim. 😍 benim de ısınıyor
Hayatonemsemeyedegmez kesinlikle
Cicekliperde uslu kizzz bellii 😂
- Düzenlendi
Cicekliperde aayyy sen öğretmen misin 🤗 ne öğretmenisin bana bakınca ne hissediyorsun 🙈😂 benidee gözlemledin miii shsjs
Bsrkaya kızlar bence bu saçma sapan postan çıkalım yarın ben bomba gibi bi post açıyım postumda birbirimizi tahmin etme ve nasıl buldumuzla alakalı olsun hı ne diyonuz
Bsrkaya hahah Türk Dili ve Edebiyatı branşım. Ya o farklı ya ondan dikkatimi çekti
Hayatonemsemeyedegmez yok başka bir konu bul bence o post hemen cökerrr 😂
Bsrkaya aslında deli 🤣
Bsrkaya ahahhj öylemi diyon
Hayatonemsemeyedegmez şöyle bir post aç ki 100 200 300 yorum gelsin patlasın Post mıy mıy post açma🤣🤣
- Düzenlendi
Cicekliperde O kadının elestirilerini bazen bende severdim sert ve kıvirmadan pat diye söylerdi söyleyeceğini bazen öylede olmak gerekiyor açıkcası🤨Şahsen ben bu postta aradım lazınkızını butür postların lazınkızı hakkından gelir ancak👌👌
Hayatonemsemeyedegmez O post daha önce çook açıldı kuzu baska konu bul bence sen yada sen bilirsin😏
MedavikPastam linclesinler heee 🤣🤣🤣aman kalsın pskolojim kaldırmaz 🤣
Yasak_elma aynen aynen tam olması gereken yerde yok. Aslında bir ara hiçbir şeye karışmıyordu. Yine böyle salakça bir post vardı ben etiketledim o da yine dayanamadı. Biraz da suçlusu benim sakin sakin takılıyordu.