MedavikPastam cinsellik postlarında sert eleştiriler yapan bir arkadaşımız. Hesabı silinmese bakardın da silinmiş artık
Hamileyken hiç sperm yuttunuzmu yada yutuyomusunuz
Cicekliperde bazı cinsellik postlarıda fazla abartılı eleştirmemek elde değil😏
Nereye gitti spermli abla.
MedavikPastam aynen aynen ama lazın kızı oralları falan da ağır eleştiriyordu. İşte herkes çok yükleniyordu. Önceden ben de tartışıyordum çok ama ne bileyim sonradan sevmiştim. Bakış açımı değiştirmiştim ona karşı. O yüzden tek üzülen benim
Cicekliperde Belki burdadır ya başka isimle üzülme😁
MedavikPastam bir kere daha askı almıştı lazın kızı diye gelmişti bir daha gelir mi bilmiyorum 🤷♀️ hiç özelden de konuşmadık . Keşke yazsaydım biraz daha tanısaydım
Cicekliperde kız başlarda ben de seviyordum. Ama dozunu ayarını kaçırmıştı artık. Yanii herkese bir saldırır vaziyetteydi. Amacı dışındaydı artık sana bana ona buna. Yanii herşeye dahil olup sinir patlaması yaşıyordu. Birdee çok kaba yani yapilmasi gereken yerde yapsa sadece iyii. Tutacaktım ben onu amaa yokk abii her şekilde herrkese herşeye kabaydi. Oda gitmez yani
Cicekliperde biraz daha onun adına uzulurseenn kardeşin mi falan diyeceğim ssksks
Bsrkaya bana kaba değildi ya. Hatta biz bi kere bir postta normal konuşurken yorumlarımızı sildiler kavga edeceğiz sandılar galiba 🤣 çünkü hep ediyorduk. Sonra ben birkaç kez esprili yaklaştım o da öyle yaklaştı . Ya belki ben öğretmen oldugumdandır bilmiyorum farklı bakıyorum biraz. Nasıl baktığımı da buraya yazmak istemiyorum. Biraz gözlemlemeye çalıştım diyeyim.
Bsrkaya aynen işte bu posta yazsa yene garipsemezdim o yok her posta bilmiş bilmiş konuşuyodu bende sevmezdim kendisini
Cicekliperde kız boşverya belki gerçekten hadsizin tekidir,, ohooo çok gördük buralarda böyle tipler.
Bsrkaya ay yok kardeşimi çağırdım buraya iki kere girdi baktı daha girmedi . Yorum da yazmadı. Gizemli olsun diye adımı da söylememiştim 🤣🤣 eşiyle problemleri vardı gir yaz akıl al dedim de yapmadı 🤣
MedavikPastam ben ilk geldiği günleri de biliyorum canım ya . İşte boşverin. 😂
Cicekliperde öğretmenmisin sen kız
Cicekliperde öğretmenleri hep çok sevmişimdir kanım çok ısınıyodu sana 🤣😘😜
Hayatonemsemeyedegmez ay canım benim teşekkür ederim. 😍 benim de ısınıyor
Hayatonemsemeyedegmez kesinlikle
Cicekliperde uslu kizzz bellii 😂