Sevgimizz Betybety Allah korusun yavrunuzu sağlıkla büyütün banada dua edin tutsun aşılama yaptırdık bekliyoruz
Mucize2 Sevgimizz aşılamada hormon yüklendiği için 13. Gün kan verin diyo doktorlar daha erkeni yanıltıcı olabilir
elifnur2134 Sevgimizz Adet belirtileriyle aynı benzer sadece koku hassasiyeti var dı bende kişiden kişiye değişir ama belirtiler
Slovem08 Sevgimizz canım bende 8-9 günöncesinde adet gibi ama ondan daha hafif ince ince sancılar giriyordu tahminimce yerleşmeydi onu hissettim göğüslerim hiç acımadı sonrasında da hep sol kasığımda ağrı hissettim
Sevgimizz Slovem08 bende de anlaşıla bilmediyim bi sancı gibi oluyo ama çokda sancı demek olmaz minik minik batmalar diyelim birde çox gazım var bağırsaklarım partlıyacak gibi 2gündür gazım çok fazla
Sevgimizz Mucize2 bende çatlatma iynesi kullanmadılar çünki kendiliyinden büyüyüb çatlıyo eşimin sperimde sorun vardı haraketliyinde
elifnur2134 Sevgimizz İnşallah canım ben buğün tekrar kan verdim perşembe verdiğimde hcg165 çıktı Buğün 1595 çıktı gayet güzel artış olmuş dedi doktor kalp atışları hcg kaç olunca öğrenebilir