Herkese merhabalar.Nasılsınız? Ben ocaktı herhalde tam bilmiyorum birine nude atmıştım abartı şekilde yüzüm de görünmüştü. Attığım kişi benimle aynı ülkede bile değildi. Tövbe ettim ama içimde kötü bir his var yani lütfen kötü bir şey söylemeyin zaten pişmanım.Bu kisinin benle uzaktan yakından alakası yok. Sadece çok pişman hissediyorum kendimi hiç sevilmeye layık olmayan terbiyesiz ahlaksız gibi. Lütfen bu olayı unutmam için taktikler verebilir misiniz yani şunu yap kafanı kat bir şeyler yaparak gibisinden mutluyken aklıma yaptığım geliyor utanıyorum mutluluğum yok oluyor. lütfen yardım edin

Cicekliperde işte ondan da korkuyorum bir taraftanda kendimi rahatlatmaya çalışıyorum o kadar fazla düşünüyorum ki bu konuyu artık hiçbir şeye odaklanamıyorum kendimden nefret etmeye başladım ne yapayım bilmiyorum

miiiinnaa günah boyutunu xaten biliyorsundur da bari yüzünü göstermeseydin . Off bilemedim ya inşallah kullanmaz fotonu

Cicekliperde biliyorum biliyorum Allah affetsin.aslında çocuk bence çoğu kişiden nude alıyor şimdi de ilişkimiz olurken ilişkimizi sakladı kızlar falan çoktu hepside açık saçık ama bilmiyorum yani sadece kafamı dağıtmak istiyorum depresyona bile sokuyor bu durum beni

miiiinnaa reşit olmanla ya da olmamanla alakası yok bu durumun. Cahillik insana her yaşta geliyor maalesef. O anki düşünceyle muhtemelen yaparsam kaybetmem düşüncesiyle yaptın ama maalesef senden onu bekleyen biri zaten adam değildir. Bu saatten sonra yapacağın tek şey tövbe etmek dua etmek. Unutmak zor olur ki unutma da zaten yaptığın hayatı bir daha yapmazsın bu durumda. Allaha sığın desteği ondan al.

arman evet namazımı kılıyorum günahalardan olabilidiğince uzak olmaya çalışıyorum sadece vicdan azabı çekiyorum bu arada teşekkür ederim azdan çoktan içim rahatladı

miiiinnaa Önemli olan hatandan pişmanlık duyman ve tövbe etmen. Dolayısıyla yeniden yapmaman. Daha bilinçli bi şekilde devam etmelisin hayatına. Çok da küçükmüşsün bu kadar etkilenip de psikolojini bozma derim canım benim. Olmuş bitmiş

miiiinnaa kızz senin için rahatlamasın bence. Daha reşit bile değilsin, vee sen hiç tanımadığın birine nasıl kendini cırıl cıplak atabiliyosun, tam tehlikeli donemlerindesin farkındasın demi. Ayrıca annen baban seni gozetlemiyor mu ? Yanii ben çocuğumu bu şekilde rahat bırakmam yaa. Herşeyi gözetim altında olur. Yeni nesil gerçekten çok fenaa.. ne dusunuyordun ki sen daha reşit değilsin ayrıca onu geç sen kendini bir başkasına nasıl acabiliyorsun. Yani hiç mi önünüzü düşünmüyorsunuz siz. Pişman olduğunu düşünmüyorum sadece korkuyorsun acaba fotoğraflarım yayılır mi diye. Vee bu dünyayı bu kadar hafife almayın anlik yanlış bir hareketle hayatın kayabilir. Sen kendini ter temiz şekilde sadece sevdiğin adama saklayacasın biliyorsun değil mi. Günahı da cabası zatenn Bilgin yok galiba bu konularda ? Ablacımm cokk cokk küçüksün hem kızdım sana hem dee uyarmak zorundayım bir büyüğün olarak, kendini hayatını mahvetme kuzum Öbur tarafıda var bu işin. Namazını kıl tövbemi et Yazıl bir kurslara piyona dersi olur, voleybol olur gitar olur bale olur neyden hoslaniyorsan kendini sanata ver. Bu şekilde günlerin dolu olursa zaten saptanamazsin Allah’ın izniyle. Amaa olmaz. Ailen seninle gurur duymasını istiyorsan bu şekilde olmazz. Ancak aileni uzersin. Kendini de. Emin oll bu şeyler çok yanlış ve sadece şeytan yaniltmasi .. git arkadaşlarınla cafelerde otur bakım yap yanii senin yaşındaki bir kız çocuğu şuan böyle çırıl cıplak şeyler bilecek yaşta olmamasi gerekiyor yaaa. Kakara makara saf duygularla temiz duygularla olması gerekiyor. Kendi bedenini kendin kirletme. Gerçekten yenii nesill çok fenaa. Rabbim ıslah etsin inşallah 🤲

Bsrkaya Sorumsuz anne baba yüzünden çocuklar bu haldeler. Çocukla ilgilenmeyip, telefonunu kontrol etmedikleri yuzunden bu haldeler. Kızın yaşı kaç acaba? Yazı şeklide baya olgun birinin yazısına benziyor bilemedim

Bsrkaya bir taraftan ailem de de sıç var hiç bir zaman bizle ilgilenmediler özellikle babam. hayatımı mahvettikten sonra da iyi davranmaya başladılar bu arada cidden pişmanım çok çok pişmanım ve çok teşekkür ederim hepsini deneyeceğim

miiiinnaa keşke olmasaydı ama olmuş. Bu saatten sonra bir daha böyle bir şey yapma. Sürekli bunu düşünerek de aklını meşgul etme. Tövbeni et duanı et. Yapacak bir şey yok maalesef. Atmadan önce sorsaydın söylerdik ama. Psikolojini de bozma