Kızlar 8 ay önce sezaryan ile doğum yaptım ilk zamanlar kendime çok iyi bakamadım kimse yoktu yanımda üçüncü gün iş yapmaya başladım yani öyle diym çaydanlığı zor kaldiriyordum ama yine de yaptım salak gibi ve şuan hala iyilesemedim temizlik yapıyorum deli gibi ağrım oluyor iç dikislerim ağrıyor resmen hissediyorum millet bana diyor sen hala iyilesemedin mı nasıl olur falan ağrım sürekli vuruyor ara ara bu normal mi şuana kadar iyileşmiş mi olmam gerekiyor ağrım olmaması mi gerekiyor bana fikir verir misiniz lütfen 🥺

Blacklist Doğumunu ettiren doktoruna git söyle derdini eger dedikleri seni tatmin etmezse bi başka doktora git çünkü doktor hatası varsa iç dikişlerinde bi problem varsa kabul etmeyebilir oyüzden dedim.iç dikişlerin kapanmamış olabilir ciddi bi durum yani vakit kaybetme

Cicekliperde benm yolda.yururken bile sızlıyor eğilip kalktikca hareket ettikçe en iyisi gitmek çok haklısın canım sağol 🌷

Yasak_elma korkuyorum şuan öyle bir durum varsa tekrar operasyon geçirir miyim acaba 🥺 haftaya gideceğim

Blacklist yani doğru söylemek gerekirse iki doğum yaptın ertesi gün kalktım son doğumunda oğlum kimsenin banyonsunu yaptirmasina izin vermedi ve ben 20 saat bile dolmamisken kalkıp ağlamasına dayanamayıp yıkadım ve yatağa gelmek isteyince aşağı eğilip kaldırdım o zaman dikiş yerinde kanama oldu hastaneye gittim pek ilgilenmediler sürekli tantriyot vs kullandım şuan iyiyim ama cocuklarim karnımın üstüne gelince ciğerim sökülüyor agridan

Hadibeee benimde böyle işte henüz 8 ay oldu ama kucağıma oturunca ağrı hissediyorum ya da altını alırken bir kaç tekme atıyor bazen ne kadar korumaya çalışmamda önlem alıyorum ama yine de oluyor benimde doktor hatasımi bilmiyorum

Blacklist benimde 3 buçuk ay oldu hala ağrı var büyük kızım ayağı falan değince sızlıyor ya napicam bilmiyorum ağrı normal diyor cevremdekiler

HurremSultan evet kimisi 2 senede normale dondu diyor kimisi 2 ayda bünye meselesi mi anlamadım ama doktora görünmekte fayda var sanırım

Blacklist ben çok sık doktora gidiyorum ya benden sikildilar artik😂😂 pimlirikliyim birde geçen spiral jcimde kırıldı herlade batiyor bana diye gittim 2 hastane gezdim😂😂😂 enfeksiyon varmixvnsjzxb

Blacklist bilmiyorum ama ayni sorunları yaşıyorum bazen iç çamaşırımin lastiği bile değince biraz sıkınca ağrıyor ayni durumdayız ama çevremde de bu sorunu yaşayanlar oldu da iki sene sonra toparlandilar bende iki seneyi bekliyorum.

Blacklist en basta salakligi guclu kadin gibi davranirken yapmissin sen yaptin kocan olacak yogurda eklenince cacik olan malzeme de yapma demedi mi kimse olmasa bile bir hafta babalik izni de mi alamadi yapmak istese yapardi sonra iyilesemeyince boyle yalan soyluyomussun da naziklikden yapiyomussun gibi alayci inanmayan bakislarla bakiyolar dimi bilirim o bakislari ueykk 🥹

Delihatunnn yok eşim tek destekcim oldu bütün izinlerini kullandı tabiki herşeyi yapmaya çalıştı yaptı da benimle uykusuz kaldı resmen annelik yaptı yarı yarı uyuma saatleri yapıyorduk en az değil benim kadar annelik yaptı babalık şöyle dursun ama sonrasına ise dönmek zorunda kaldı 12 saat sabit çalışıyor gün içinde illaki yapılması gereken şeyler var bı çorba bı yemek bile yapılması lazım onemli olan anneler burda maalesef sondaki cümlemize katılıyorum annem ile kW yatılı kalma muhabbetine tartıştılar ikiside evlerine gitti olan bize oluyor işte sonrada unutuluyor bugunler koskoca kadınlar utanmadilar tek birakmaya