Kizlar artik o kadar sıkıldım ki rüya görmek istemiyorum sürekli eşimi beni aldatirken görüyorum acı bike çekiyorum o kadar gerçek hep aynı şey rüya tabirlerine bakiyorum iyiye işaret falan diyor ama yok bende bu takıntı haline geldi var mı gibisinden napicam bilmiyorum
Rüya
Bu olayı çok fazla düşünüyorsan rüyana giriyor olabilir canım öyle bişey olsa zaten hissedersin yakalarsın bi yerden hangi yalan saklı kalır
Esmerimsi498 muhakkak yakalarım bakıyorum telefonuna ama artık çok yoruldum rüyalardan sonra günüm bok gibi geçiyor kafama takıyorum acaba diyorum cinselligimiz azaldı ondan mı görüyorum bilmiyorum
Bosyapma inşaallah herşey yoluna girer canım kendine takıntı yapmışsın gibi gözüküyor şuan rahatla biraz eşinle vakit geçir yakınlaş bak bakalım o zaman nasıl ilerliyor 🌺
Esmerimsi498 çok sağolun gerçekten kimse umursamıyor anlattığım zaman neler çektiğimi ben biliyorum denicem teşekkür ederim 🌼
Bosyapma ne demek canım biraz rahatlattıysam ne mutlu ☺️
Bosyapma kötü rüyayı kimseye anlatmıcakmıssın gördugun rüya kuşun kanadında asılı kalırmış . bide rüyayı kötuye yorma hiçbirzaman hayra yor .. gece yatarken pozitif güzel seyler düşün
- Düzenlendi
bitterdelisi24 öyle de içim daralıyor bilmiyorum artık ya teşekkür ederim yorumunuz için
Bosyapma işte neyi düşünürsek o basımıza geliyo güzel seyler dusunelim 👼👼