Tinkiminkiy Delihatunnn kullanmayı düşündüm ama sonra cesaret edemedim tampon ped almistim o bile hala pakedinde duruyor en iyi yol bildgn yok pede devam🥲
Delihatunnn Tinkiminkiy yok ben deneyecegim ne kaybederim ki en fazla bi kac kilot uc bes carsaf bes alti don kirletirim oda toplasan bi makina camasir yapiyor denemezsem catlarim heralde 😂
Delihatunnn Polyannacilik hayir cicegim 65 liralik alacagimdan degil zaten fiyat araligi hakkinda sordum bende zaten verdigin bilgi icin tesekkur ederim ❤️
Polyannacilik Delihatunnn he anladım kuzu , internette kullanımı yönünden çok video var o şekilde araştırıp alabilirsin memnun kalırsın ama 💗💗
HurremSultan Delihatunnn valla güzel bir yer bulursan bize de link ver. Ben doğum sonrası ilk adetimi olduğumda spiral vardı içimde. Felaket kanamsm oldu Felaket 🥲 nasılsın çözüm bulucam bilmiyorum bu kanama işine ne ped tutuyor kanı ne çocuk bezi 😕
Delihatunnn HurremSultan ay guzelim vallahi yeni gordum bu ara misafirler falan yogundum cok haklisin cocuk bezini bile tasirmanin ne oldugunu o kasintilar yaralar bi tane organik bi marka var trendyolda 500 lira civari onu almayi dusunuyorum kullanayim begenirsem atarim sana ❤️☺️
Hayat_ Delihatunnn bend ped sevmiyorum cidden yazın hele cok ıgrenc oluyor bende adet kabını araştıracagım bi
Hayat_ arman cıdden bende senın gıbı dusunuyordum yanı ıcınde bırsey var nasıl ınsan hıssetmez dıyordum tek yapmanız gereken doğru yerleştırmek sonrası sanki hıc regl olmamışsın gibi mükemmel rahatlık 😁😁
HurremSultan Hayat_ bidahaki Ay olursa yine gidicemncanim vala ilk doğumumda da ilk gördüğüm adet yoğun olmuştu o yuzden bekledim. 2. Adetim olunca da aynısı olursa giderim inşallah
Hayat_ HurremSultan cunku ben kontrol ıcın gıttıgımde doktor bana ne kadar sürede ped degıstırdıgımı falan soruyordu onun bır saatı varmıs mesela o saatten once degıstırıyor musun yada gunde kac kere kullanıyorsun dıye sorular sordu bu sekılde devam ederse senınkı normal degıl ama dogumdan sonra normal olabılır belkı ya tam hatırlamıyorum ama bende doğumdan sonra kanamam cok olmustu
Delihatunnn arman ay seker cocuk bile en fazla 9 ayda cikiyor onun icinde bisi kalmaz korkma ben takmakdan cikarmakdan yana korkmuyorum da sizinti olursa pahali bi marka almayi planliyorum param a yazik olmasin diye 😅
HurremSultan Hayat_ evwt aşkım zaten ilk qdet olduğu için bekledim yoksa koşa koca acile giderdim kan kaybından ölüyorum diye😂😂😬 beklemedeyim şuan zaten 13unde randevu aldım kontrole gidicem inşallah birseybyoktur 😬 her iliski sonrası kanamam oluyor çünkü 😕
Sept Delihatunnn en hijyenik en güvenilir yöntem bu deniliyor. Bakıyorum ben de şu sıralar ama düşüncesi bile ürkütüyo beni
Cleopatra Tamponda kullanabilirsin ama kısa aralıklarla değiştirmen gerek,adet kabını çok hijyenik yıkaman gerek kaynatman vs.
Delihatunnn Cleopatra askim hijyen konusunda takintiliyim temizlik bende takma cikartma bende bunlardan hic korkum yok ama en cok gece yi merak ediyorum ben ☺️