Selamun aleykum hanimlar💜
Bulasik makinemde tuhaf bir koku var . Ama 2 aydir kullaniyorum daha yeni . Makine temizleyicisi aldim kullandim ama faydasini goremedim bana bir oneriniz var mi simdiden tesekkur ederim 💜
Bulasik makinesi kokusu
Parishilton yeni diyorsunuz kötü bir koku mu plastik metal kokusu tarzında mı acaba çünkü yeni oluşundan kaynaklı bazı markalar kokuyor diye duymuştum 😊
shine hayir daha farkli bir koku nasil anlatirim bilemiyorum ama guzel degil rahatsiz edici
Parishilton makinenin içinde kaç gün kirli kalıyor bulaşıklar. Belli zaman sonra o da koku yapıyor çünkü. Ayrıca içine takmaya limon kokuları var onları kullanabilirsiniz.
arman inan ki hergub yikaniyor yani 2 gub durdugu bile olmuyor bulasiklari dizmeden once yikayip
Oyle koyuyorum ona ragmen koku var
Parishilton bayiyi arayıp sorun isterseniz, belki gelip bakarlar
arman oyle yapcam galiba
Parishilton yani pis bulaşık kokusu mu ? Makine kokusu mu demek istemiştim ☺️
shine bulasıklar yıkandıktan sonra makinenin kapagını acıyorm kotu bir koku geliyor
Parishilton Yumurta bulaşıkları sıcak suyla geçirip makineye koyarsanız aşırı kötü koku yapar. Hatta mümkünse yumurtalı şeyleri hiç koymayın derim. Kokuyu alması için kullandığınız limonları makinenin içine koyabilirsiniz hoş bir koku veriyor. Bazı deterjanlar da ağır kimyasal kokusuna sebep olabiliyor.
rafadanyumurta hımm anladım canım teşekkür ederim önerine uyacagım 💚
Parishilton attığınız bulaşıkla da hatta kapsülle bile alakalı olabilir 🤷🏼♀️ Makine kokusu kullanmanızı da tavsiye ederim 😊
shine teşekkür ediyorum canım 💕