KatreiMatem iyotu denicem valla görümcem iciyo artık daha kötü olamam heralde ilaç etki ediyo da işte arada carpintim çok oluyo sinirlilik çok oluyo ilacın dozunu bı turlu ayarlayamadik hep asistanlar bakiyo gittiğim hastanede yarın yine gidicem bakalım
Haşimato
Çarpıntı şekerli gıdalar çok tüketme kola iciyorsan oda yapıyor bendede oluyor çarpıntı belki ilaç dozuyla alakalıdır ama genellikle şeker tüketiminden Allah şifalar versin canım inşAllah şifamizi buluruz sağlıklı gebelik geçiririz 🤲🏻🥰
denizz aynı hastalığa sahiptim. Üniversite ilk yıl dereotu yemeye başladım . Günde 3 kez yemeklerden yarım saat önce bir tutam çiğniyordum üstüne bir bardak su içiyordum . Birkaç ay sonra doktor ilaçları bırakacağız dedi ve bıraktım. Şuan tsh falan normal çok şükür. Sadece Anti tpo yüksek. Yani kendi vücudum tiroit bezime karşı savaş açmış durumda, antikor üretiyor. İlerde tekrarlayabilir belki bilmiyorum ama yıllardır sıkıntı çıkarmadı
denizz 5 6 yıldır ilacı kullanıyorum. Düzenli kullanınca değerler de düzeliyor hamileyken de düzenli takip ettirdim şükür sıkıntı çıkmadı oğlumda da bakıldı degerler normal kayinvalidem ameliyat oldu oda çözüm değil şuan yine ilaç kullaniyor
KatreiMatem kola değil de ramazan ya şerbet içiyodum 😂 inşallah canım 🌺
Etlibutlumutlu size de geçmiş olsun öyle doktor ilacı birakamazsin dedi bakalım ilacı kullanırken yükseldiği için strese girdim zaten artık bende yakından kontrol ettirin öyle bi durumda
denizz saolun evet başka Bi tedavi olmadığı için ilacı bırakmak söz konusu değil yemeklerden yarım saat önce aç karnına alın üzerine Bi yarım saat 40 dk bisey yemeyin ilacın da dozunu yükseltirlerse bidaha böyle olmaz insallah
Etlibutlumutlu öyle yapıyorum kalkınca hemen ilaç zaten kahvaltıya kadar bir saat geciyo 50 ye yükseltti inşallah artık yükselmez