• Muhabbet
  • Ben mi fesatim onlar mı çıplak .

Eşimin değişik kuzenleri aynı binadayiz biri evli biri bekar salak salak giyimler ve hareketler bacak açıp oturmalar eşimle beraber buyumusler ama eşim onlar cinsel organlarının şekline kadar bilmek zorunda değil her yerleri meydanda hadi eşim de gevşek neyse onuda geçtim ne bu rahatlık. Eşimin bakmama durumu yok çünkü bende bakıyorum buna herkes bakardi bence. İkiside birbirinden felaket. Evli olanın biraz daha usturuplu olması beklenirken oda aynı halt. Üstelik kenddi kocası bana ınstagram’dan mesaj atmıştı. Soylemedim ve engelledim. Aynı binadayiz akrabayiz bunlar nasıl böyle gevşek ve rahat olabiliyor. Neyse geçen gün iftar için toplandık kayınvalidem de oda aynı binada. Eşim gececiydi. Gorumcemin kocası baş köşede eşimin kuzenleri son derece açık kıyafetlerle adamın goxlerinin içine baka baka resmen cilve yapıyorlardı. Hayır ben bu kadar fesat olamam yani kizlar bı kadın hisseder. Kendilerini gösterme çabaları beni rahatsız ediyor. Kiclarini kasiyip bacak aça aça bir erkeğin yanında oturmak bana hoş gelmiyor aşırı rahatlar fazla bu bence saygı felan yok. Kendi babalarinin yanında bile öyle geziyorlar yanlış anlamayın ben babası tahrik olur manasında demiyorum ama ben babamın yanında bacak bacak üstüne atmazdim neyse kültür farkı. Bende aksine kapalı giyinirim açık giyinsem bakacak çok ama ben niye kendimi teşhir edeyim üstelik eşim kıskanç. Çünkü erkek gözünü biliyor kendide muhtemelen bu kuzenleri in ne bok olduğunu biliyordur erkek nefsi ne diyeyim herşeyden geçtim. Nasıl baş edilir bunlarla bilmiyorum aynı binada olmasak neyse. Bende mi öyle gezeyim yani 😡😡😡😡

Zeyzeyneps canım sende esini uzak tut onların olduğu yerden yada taşın ordan hic hoş hareketler değil tabi ama kimin ne giyineceğine karışamıyoruz malesef

Zeyzeyneps edep adam aileden gelmemiş maalesef, bu saatten sonra da onlara gelmez. Yapacağın şey ne kadar aynı binada olursanız olun eşinle sen ayrı olacaksınız mümkün olduğunca bir araya gelme gelirsen de bir bahane bulup erken ayrıl. Eşine rahatsız olduğunu ısrarla dile getir.

Zeyzeyneps valla ben böyle bişi görsem eşime derim bune böyle diye ayıp yani evini değiştir diyenler olmuş ama bence bu sebepten eşin evden çıkmaz o yüzden az vakit geçir eşinle fazla görüşmelerine izin verme açık kapalı her türlü saygım var sonuna kadar ama kendini gösterme çabası Farklı bir boyut canım🌸

Zeyzeyneps birsey derdim de neyse. Senin hakkında kötü birsey demiycem ama anlattığına göre eşinin aile yapısı eşinin istekleri sana çok ters. Allah sabır versin ama sessiz kalma benve. Yüzlerine sizle direk ayıp degilmi yada kilot giyseydin diye. Evet kimsenin giyimine karışamayız ama giyimineeee yani sen giymediklerine karışırsın konu halloluuurrr Gevseklikten nefrett ederim mic mic olmaktan temasta bulunmaktan bana göre bunlar resmen cilve. Benim yapamadğım hicbireeyi eşim yapamaz. Benim bulunamadığım ortamda eşim de bulunamaz aynı şekilde. Sen sessiz kalma. Esin evde daha iddialı görsün demiş arkadaş. Adam herseyi görmüş zaten görecek ney kalmış ki. Çırılçıplak gezmek lazım anlattığına göre. Neyse çok uzattım. Yani demem o ki eşinin ailesine tepki göster. Baktın devam ediyor. Böyle giyinmeye devam ederseniz evinize gelmemm kocamı da göndermem de.

Zeyzeyneps dert ettiğin şeye bak .. eğer bu kadar rahatsız oluyorsam bitmiştir ne evime alırım ne onlara giderim . bu kadar basit aslında. insanların salak salak hareketlerini çekmek zorunda değilsin.. yallah hepsine 😎

Valla ben esimin oz yigeniyle tesetturlu olmasina ragmen sirf haline hareketine dikkat etmiyor konusmalari esimle mic mic olmalari hosuma gitmiyor diye kavga ettim oda gayet ayagini kesti kocani kiskanmak en buyuk hakkin ki kuzenine nikah dusuyor bazi rahat insanlar ben kuzenlerimle kardes gibiyim diyecektir simdi ama bende kardes gibiyim bu benim kuzenlerimin yaninda o tavirlari sergileyecegim anlamina gelmez allahin koydugu kurallar var kabul edilsede edilmese de bu sebepden sende aynisini yap kiskandigini belirt haraketlerini duzeltmeleri gerektigini yoksa isin kavga boyutuna donecegini soyle esine de kendini cekmez ve uzak durmazsa agzinizin tadinin kaciracagini belirt bak bakiyim nasil duzeliyor duzelmezse kavga keeee ben yirtarim vallaa 😂

Zeyzeyneps Bence eşine bunların seni rahatsız etdiyini söyle, onlar benim kuzenim kardeşim falan dersede olayı normal anlat ama kavqa etme bence, ters düşmesin senle ailem onlar diye. Hem kızlar öyleyse mutlak ki kocan da bunu fark etmişdir. Düyünler önemli bayramlarda falan ayda yılda bi görüşün, araya bence perdeni yok uzakkaş arkadaç falan olmaya izin verme. Ki vence görümcen de bundan rahatsz olmuşdur gerekirse oda öyke yapsn

Bsrkaya misafirim vardi malum kanka onlarla uğraşıyordum valla🐣🐣 Çok guzel geçti o kadar özlemişim ki sohbet muhabbet kalabalık arkadaş sofralariniiiiii 😍😍 Coook iyi geldi çok yoruldum ama degdiiii🥰🥰😍

Zeyzeyneps bence eşine yakın davranırlarsa ilk önce eşini uyar nazik bi dille rahatsız olduğunu söyle , eşin uzak durup onlar devam ederse kayınvalidene söyle ben rahatsız oluyorum de ,en azından eşin ve enişteleri varken böyle giyinmesinler oturmasınlar, bekar olan anlamaya bilir çünkü bende evlenmeden önce, evin içinde mini şortlar giyerdim ve abim vardı tahrik olmak ne demek bilmediğim için oturmama kalkmama dikkat etmezdim bile abim sonuçta diye ama şimdi evliyim anneme gittiğimde bile yarı yatar şekilde oturduğum zaman odaya abim girse ayağa kalkarım üstümü düzeltirim insan cahil kafayla anlamayabilir ama evli olanın bunun farkına varması lazım ayrıca evli olanın eşi bişey demiyor mu? Ne kadar genişler

Yasak_elma oyy kurban olurum 😍 valla bende coook özledim burayii🥲🤭 şimdi sayıyorum menumuuuu
                  ▪︎nohutlu mantı çorbası
                  ▪︎patates püresi yatağında Köri soslu tavuk sote
                  ▪︎mısırlı pirinç pilavı
                  ▪︎bool ekşili yaprak sarmaaa incecik heee serçe parmak kadarr
                  ▪︎havuç tarator
                  ▪︎minik minik doğranmış miss gibi bir salataa
                  ▪︎patatesli boreekk(baklava yufkasindan)
                  ▪︎kakaolu cevizli baklavaa
                  ▪︎kahveli pasta
                  Birde tatlıları yerken de masa kurduk çerez aburcubur cisp falan koydum birde mısır patlattimmm😁
                  Yemeklere bayıldılar bu arada keşke yakın olsak da hepberbqer yemek masasına oturup hem yesek hem sohbet etseekkk

HurremSultan Menü süper on numero👌🤩Tok olduğum halde okurken ağzım sulandı kız bi yutkundum yani şöyle🤭🤭Bugün bizdede sarma vardı.Kayınvalidem gilin kendi asmalarının yapraklarından hemde.İncecik tazeciklerdi çok güzel oldu seninkinden güzel olmasın🤪Kalem gibi sardım mis gibi oldu👌Çok uğraşmışsın ama değmiş belliki.Senin misafirin olmak isterdim.Keşke birlikte yiyebilseydik aşko ya😑😑