Kendinibegenmis Kızlar merhaba yeni taşındığım evin klozetinin iç kenarları sararmayı geçip kahverengileşmiş ne yaptıysam temzilemeyi geçin birazcık bile arındıramadım bana bi yardım edin nolur
MedavikPastam Kendinibegenmis domestos döküp 2 saat beklet, sonra fırçala beyazlıyor. 2 saat mutlaka beklet hemen yıkama
bitterdelisi24 Kendinibegenmis geçmez o bence kir leke değil çünkü yapısmıs artık ona o iğrenç ya temizlememiş senden öncekiler
Ask_hosmus Kendinibegenmis ben de ilk evime taşındığımda öyleydi porçöz çıkarıyor onu bembeyaz yapıyo hatta
Kendinibegenmis bitterdelisi24 aynen tam olarak dediğin gibi böyle kalıplaşmış bişey ne iğrenç insanlar var bende ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım daha önce hiç görmemiştim 🤷🏻♀️
She_angel Kendinibegenmis bence porçöz temizler onu eğer o temizlemezse domolun kireç çözücüsünden al balım
bitterdelisi24 Kendinibegenmis yani çamasır suyuyla olcak iş degıl terkedilen bırakılan evlerde olur ya zamanla tahmın edebiliyorum az cok dedıgını. yenisinden tertemiz al bitane bence
Okyanusunkalbi Kendinibegenmis merhaba ponza taşını ıslatıp sürün biraz kol gücü gerektiriyor ve sabır ama sonrasında sonuç başarılı oluyor ben çok kimyasal taraftarı değilim akabininde domestos yaparsın 🌸
Kendinibegenmis Okyanusunkalbi merhaba ben önerinizi bugün denedim yani pes diyorum bunu nerden bilebilirsiniz inanamıyorum baya uğraştım ama hepsini çıkardı tertemiz oldu hayretler içerisindeyim herşeyi denemiştim ama ponza taşı hiç aklıma gelmezdi vallahi hayran kaldım bu bilginize tekrar teşekkür ediyorum 😍
Polyannacilik Kendinibegenmis ben eve taşındığında öyleydi heryer simsiyahti tuvalet kenarları ders aralari falan üstten guzelce temizledim çıkmayınca derz aralarını o siyah yerleri eşimle boyadık mis gibi oldular derz boyaları felan var bir dene ben memnun kaldım yeni tuvalet banyo gibi oldular gerçekten
Kendinibegenmis Polyannacilik ay teşekkür ederim ama yukardaki önerinin birini denedim ponza taşıyla sürttüm hepsi çıktı keşke daha önce girip bunu deneseydim inanır mısın nerdeyse bütün sürttüm en azından canım çıkmazdı 😆
Okyanusunkalbi Kendinibegenmis Yaa çok sevindim olumlu sonuç almana 🥰 temizlik konusunda özellikle lavabo en takıntılı olduğum yerlerden biridir en az kimyasalla en çok verimi alacağım püf noktaları araştırıyorum hep 🤩 emeğine sağlık yeni evinde neşeyle ve huzurla geçireceğin nice bayramlar dilerim 🌸