Anneveoglu senden cekındıklerı ıcın gızlı yıyor olabılırler. Benım yanda oturan bır teyze var arada bır gelır kızımı gormek ıcın bır kere geldıgınde tezgahımdan üzüm aldı yedı o kadar hoşuma gittiki demekkı dedım bıze kendını yakın hıssedıyor kı cekınmeden tezgahtaki üzümü aldı yedı bunu hatta anneme soyledım ya geldı ıste üzümü yedı cok hosuma gitti dıye annem bunu teyzeye soylemıs ondan sonra her geldıgınde tezgahta kurabıye varsa kurabıye aldı, kek varsa kek aldı ben cok mutlu olurum yanı. Benım abımde çekingen ınsandır öyle alıp yemez etmez bır kere konu acılınca burası senın kendı evın bana ne dıye soruyor, yada benım sana kalkıp bırsey getırmemı beklıyorsun ac dolabı ye, ac dolaba bak ne ıstıyorsan al dedım. Esımın kardesı gelır dolabı acar bakar yıyecegı ne varsa alır masaya goturur yer . Aynı sekılde bende kaynanama gittiğimde cekınır bakmazdım bır kere actım dolabı yıyeceğim ne varsa aldım yedım kaynanamın bu cok hosuna gıtmıs dırek ben ne sevıyorsam marketten onu almıs getırmıs eve dıger gıttıgımde gecen sefer dolapları açtın yedın cok hosuma gitti dedı. Sonuçta esının aılesı dıyorsun onlar esının anne ve babası senın de aılen gelse alıp bırşeyler yemeleri hosuna gitmez mı? Şahsen benım aılem geldıgınde oturup benden beklemelerını bana soylememeleri beni üzer. Baska sehırde oturuyor dıyorsun torunlarını özlüyorlardır. Benım aılen hemen 3 4 bına yan tarafta oturuyor 1 gun gormesınler özlüyorlar torun da aynı evlat gibi okuyormuş. Orucken yeme kısmına gelınce de benım ablam, abım, enıstem, kaynım vs oruc tutmaz yanımda yemek yerken bana sorarlar oruclumusun dıye evet dedıgımde hemen cekınırler bı canın çeker dıye ya derım yıyın zaten aksam bende yıyecem ne olacak devam edın derım. Yanında kola ıcmıs, cıps yemıs ne olacak kı canım sonucta orucu Allah ıcın tutuyoruz. İş yerınde herkes yıyor ıcıyor 2 kısı oruçluyuz buram buram kahve kokusu alıyorum ne yapabılırım sonucta ben bunu Allahın rızası ıcın tutuyorum vay ben orucken sız neden kahve ıcıyorsunuz, yemek yıyorsunuz dıyemem. Arada gelıyorlar dıyorsun baska sehırdelermıs zaten geldıklerı zamanda sabırlı ol derım