Eşimin ailesi bizim yanımıza geldiler biz başka şehirdeyiz bunlar sürekli benden gizli evimden bişey yiyorlar rahatsız oluyorum yani bende hayır bana söyleseler vermeyecek insanda değilim ve beni çağırma lüzumunda bile bulunmuyorlar çok rahatsız oluyorum kendi evimde yabanci gibiyim çocuğumu bana vermiyorlar sürekli onlarda kalsın sürekli onlar ilgilensin istiyorlar çocuğumun uyku düzeni falan kalmadı çok rahatsız olmaya başladım eşimle sürekli kavgaliyiz yalnız kalamiyoruz erkek doğal olarak öpmek sevmek istiyor ama onlar saat gece 1 buçuk 2 de yatıyorlar sahur yapıp yatıyorlar yalnız kalamiyoruz ne yapacağımı şaşırdım gerçekten
Kayınvalide ve kayınbaba
Bir markete gidiyoruz eee yiyecek bişey almadınız mi pasta yap tatlı yap ben niyetli oluyorum kayınbabam tutmuyor yanımda kola içiyor abur cubur yiyor rahatsız oluyorum ya kayınvalidem çocuğun mamasını yaparken elini suya batiriyor eliyle veriyor bişey yedirecek zaman
Anneveoglu okurken bile rahatsiz oldum seni hic hic dusunemiyorum allah yardimcin olsun canım da eger kalıcıylarsa tepkini koy yoksa is kotu sonlanır . Gidicilerse sabret kıyamam sana haha 💚
- Düzenlendi
Anneveoglu Her ne olursa olsun o ev senin ve düzende senin.O evin kurallarını sen koyacaksın sonradan gelenler değil herkes durağı yeri bilmeli.Sınırını çiz.Uygun bi dille konuş kayınvalidenle o gider söyler zaten kayınpederine.Baktın gene aynılar eşine söyle rahatsız olduğunu.Eğer bikaç günlüğune geldilerse sabret sık dişini zaten gidecekler de sürekli kendine allah kolaylık versin canım
Anneveoglu senden cekındıklerı ıcın gızlı yıyor olabılırler. Benım yanda oturan bır teyze var arada bır gelır kızımı gormek ıcın bır kere geldıgınde tezgahımdan üzüm aldı yedı o kadar hoşuma gittiki demekkı dedım bıze kendını yakın hıssedıyor kı cekınmeden tezgahtaki üzümü aldı yedı bunu hatta anneme soyledım ya geldı ıste üzümü yedı cok hosuma gitti dıye annem bunu teyzeye soylemıs ondan sonra her geldıgınde tezgahta kurabıye varsa kurabıye aldı, kek varsa kek aldı ben cok mutlu olurum yanı. Benım abımde çekingen ınsandır öyle alıp yemez etmez bır kere konu acılınca burası senın kendı evın bana ne dıye soruyor, yada benım sana kalkıp bırsey getırmemı beklıyorsun ac dolabı ye, ac dolaba bak ne ıstıyorsan al dedım. Esımın kardesı gelır dolabı acar bakar yıyecegı ne varsa alır masaya goturur yer . Aynı sekılde bende kaynanama gittiğimde cekınır bakmazdım bır kere actım dolabı yıyeceğim ne varsa aldım yedım kaynanamın bu cok hosuna gıtmıs dırek ben ne sevıyorsam marketten onu almıs getırmıs eve dıger gıttıgımde gecen sefer dolapları açtın yedın cok hosuma gitti dedı. Sonuçta esının aılesı dıyorsun onlar esının anne ve babası senın de aılen gelse alıp bırşeyler yemeleri hosuna gitmez mı? Şahsen benım aılem geldıgınde oturup benden beklemelerını bana soylememeleri beni üzer. Baska sehırde oturuyor dıyorsun torunlarını özlüyorlardır. Benım aılen hemen 3 4 bına yan tarafta oturuyor 1 gun gormesınler özlüyorlar torun da aynı evlat gibi okuyormuş. Orucken yeme kısmına gelınce de benım ablam, abım, enıstem, kaynım vs oruc tutmaz yanımda yemek yerken bana sorarlar oruclumusun dıye evet dedıgımde hemen cekınırler bı canın çeker dıye ya derım yıyın zaten aksam bende yıyecem ne olacak devam edın derım. Yanında kola ıcmıs, cıps yemıs ne olacak kı canım sonucta orucu Allah ıcın tutuyoruz. İş yerınde herkes yıyor ıcıyor 2 kısı oruçluyuz buram buram kahve kokusu alıyorum ne yapabılırım sonucta ben bunu Allahın rızası ıcın tutuyorum vay ben orucken sız neden kahve ıcıyorsunuz, yemek yıyorsunuz dıyemem. Arada gelıyorlar dıyorsun baska sehırdelermıs zaten geldıklerı zamanda sabırlı ol derım
Anneveoglu çocukla onlar ilgilenirken sizde odanıza geçin başbaşa oturun belki utanıp yatarlar,yeme içme konusuna gelince belki senden çekiniyorlardır
Parishilton evet gidecekler sabır ediyorum şuan
Hayat_ anladım canım kusura bakma hepsini okuyamadım bir başı bir sonu okudum çekinecek insan değiller
Uykulupingue aynılar çekinecek insan değiller
Hayat_ Hay ağzınıza sağlık. Gerçekten şu kısacık hayatı birbirimize dar etmemeliyiz ya. Belliki kısa süreli gelmişler yani 2 3 gün kocamla başbaşa kalmasam hiç birşey olmaz. Misafir bereketidir evin. Ne güzel ki samimi bulmuş yakın bulmuş birşeyler yemek için dolabı açmış. Empatiyi unuttu insanlar. Ömrümüz boyunca evlatlarımız için çabalıyoruz. Arkamdan aynı şey düşünülse çok üzülürüm. Kızımı bazen dedesi alır tutar dünya varmış derim. Yani ne taraftan baktığımıza bağlı olaylara. Değmez 3 günlük dünya için
Nslhnftr sen yanlış anladın galiba niye geldiler niye aldılar niye sevdiler keşke gelmeseler sevmeseler demiyorum gereksiz duyar kasmayın herkes burda binbir türlü şey yazıyor
Anneveoglu canım yanlış anlama ama aynı öyle dıyorsun. Oruçluyum yanımda yemek yıyor kola ıcıyor , gızlı gızlı yıyorlar dıyorsun. Cocuguma mama yaparken elını sokuyor gıbı bırsey dedın acıkca soyle o konuya da gelınce anne öyle yapmasan olurmu dıye tatlı dılle kendı annenı nasıl uyaracaksan aynı uyar. Sen sımdı gıdıp esıne annenler babanlar gızlı yemek yıyor dıye rahatsız olduğunu soylersen esın de sana ne yaptın da bunlara gızlı yemek yıyor der mantık olarak. Esım bana gelse senın annen baban gızlı yıyor dıye sıkayet etse ben dırek derım kı “ demekkı sen onları rahat ettırmıyorsun kı onlar da cekınıyor” derim burara eşımı kabahatli bulurum . Bu konular hakkında esıne bırsey soyleme derım zaten uzaklarmış geldıklerınde de sabret hızmetlerını yap elbet evlerıne gıdecekler
Hayat_ canım siz beni çok kötü bir insan sanıyorsunuz galiba ben nazikçe diyorum anne öyle yapmasan diyorum kayinbabama baba canım istedi diyorum bunları sürdüren onlar ben sert çıkmıyorum buraya içimi dökmek istedim sadece
Hayat_ eşim biliyor benim ne kadar çok rahat ettirmeye çalıştığımi sırf canımız istedi dediler diye 12 1 de tatlı yapan birisiyim ben rahat etmediklerinden değil sadece uzakta olduğumuz için çok fazla samimi değiliz ama söylemediler diyede tavır koymadım sert çıkmadım siz olaya çok yanlış yönden baktınız
Nslhnftr ne kadar güzel bakış açınız,şimdi herkes felaket
@Anneveoglu Bizde kayinvalide olacagiz ne ekersek onu biceriz.senden cekiniyorlar demekki gizli yiyorlar canim benim benim kayinvalidemde hic karismaz misafir gibi gelir gider o huyunu cok severim şunu getir yiyelim demez ben gotururum cani ister diye sende öyle deneyebilirsin onlar demeden yap bir kere de tatli vs.sabretmek zor oluyordur bazen ama Allah rizasi icin yasini almis insanlar diye düşün bizimde evlatlarimiz var unutma birgun bizde onlarin yerine gececegiz.🫶🏻
Anneveoglu o zaman sabr ed iyi davranmaya calis bir gun sende ayni duruma dusme
Vanilya_ yapmıyorum falan mı sanıyorsunuz siz ya kimse boş yere sinir olmaz hepinizde böyle oluyorsunuzdur hiç öyle değilim diyen bile yalan söylüyor elbet çok nadirde olsa olmuştur şimdi okuyum bana gereksiz duyar kasmayın benim yazdığım ufacık biseydi abarta abarta kocaman ettiniz gereksiz duyar kasıyorsunuz Vanilya_ dediklerim sana değil üstüne alınma olur mu
Parishilton yok ben kapının önüne koydum ben ektiğimi bicemiyorum işte bunlara görümceme o kadar iyiliğim dokundu o bana naptı gebelik zehirlenmesi yaşadım son evresinde doğuma girdim bir geçmiş olsun hayırlı olsun bile demedi evlendim demedi bana küfürler etti annesiyle konusurken ben yine sesimi cikartmadim kayınvalideme kayinbabama herşeyi yaptım zora sokmadim onları düğünde herkes 15 20 gram bilezik takar bunlar kıl bilezik var her biri 5 gram ondan taktı şimdi ben yine iyi davraniyorum benim yanımda rahat etmeseler 1 ay kalmazlar yılda 4 5 defa gelmezler şimdi gelmiş burda yok şöyle yok böyle diyorsunuz sebeb sormadan burda bana farklı konuşuyorsunuz
Anneveoglu okudum yazdıklarını ve okurken bile rahatsız oldum seni hic düşünemiyorum canım herkesin fikri ayrı ama seni anlıyorum gercekten kolay degıl