HurremSultan O kadınsılık bendede var.Sen bensin bebişim😋 illa dişiliğimi biyerden belli edicem😋Mesela kaplarım var süslülerdir boğazdan gögüse kadar pırıltılı geri kalan taraf sade ve şık veya tuniklerim öyledir.Mesela ilk aklıma geleni söyleyim dümdüz siyah triko bi tuniğim var ama ön kısmında boydan boya içi leoparlı etrafı pul cerçeveli küçük küçük kalpler var En sadesi budur yani.illa biyerden dişilik göz pırpıcak hiç bisey yapamasamda😉Evdede taytlar dar tişörtler badiler falan giyiyorum zaten🤭Takı bekarken çook severdim ama evlenince bi haller oldu bana hiç sevmiyorum artık arada sırada takarım çok güzel altın kolyem var saatim var yüzüklerim var beş taş falan ama nebilim sanki üzerimde ağırlık yapıyormuş elime ayağıma dolanıyormuş gibi geliyor rahat edemiyorum😏Ama düğünde bayramda mutlaka sevmesemde takıyorum ışıl ışıl😍Yeter be bacım napak bunada şükür biz iki çocuk analarıyız artık.Üstelik bebelerimiz küçük daha büyüsünler allahın izniyle genc yaşımızda boyumuz kadar çocuklarımız olacak onlarla arkadaş oluruz inşallah🤲🌸Sabrımızın sonu selamet olsun aşko😊