Hayatonemsemeyedegmez Kızlar ben hapla korunmak istiyorum sizce en iyi korunma hapı hangisi kulanıpta memnun kaldınızmı varsa bi akıl verin be canlar😘😁
arman Hayatonemsemeyedegmez ben yazz kullandım 2 sene hiç bir sıkıntı yaşamadım, kilo alma yada hormon bozukluğu da olmadı
TomveJerry Hayatonemsemeyedegmez Ben Yasmin kullanıyorum 7 aydır. Adetlerimi günü gününe oldum hep. Yan etki olarak cinsel isteksizlik ve göğüslerde hassasiyet oluyor arada.
Den2017 Hayatonemsemeyedegmez microgynon kullandım 1 sene hiç bi yan etkisi olmadı 21 tane vardı içinde 21 gün aynı saatte içip 7 gün ara veriyodum 8. Gün adetli olsam bile tekrardan başlıyordum
HurremSultan Hayatonemsemeyedegmez Ay aşkım hayranım hap kullanan kadınlara ben hayatta saati saatine içemem 😄😄 sana bravo ben kullanamayacagim ve kesin unutacağım için hiç araştırmadim 40 cikar çıkmaz spiral taktirdiim miss xgsgxjbx
arman Emine1002 hayır, hap bittiğinde eski adet düzenim gibi devam etmişti. Bazen çok yan etkisi oluyormuş ama bana hiç etkilemedi şükür ki
Hayatonemsemeyedegmez TomveJerry anladım şekerim peki eşinle cinsel ilişkiye girmesen bile kulanırmısın mesela bi haftadır girmiyorsun o haftada kulanıyormusun yoksa bırakıyonmu klanmyı
TomveJerry Hayatonemsemeyedegmez Evet düzenli bir şekilde kullanmaya devam ediyorum canım. O şekilde kullanılırsa zaten koruma sağlamaz doğum kontrol hapları. Düzenli kullanırsanız faydasını görürsünüz ☺️
Hayatonemsemeyedegmez HurremSultan Haha tek çozüm o gibi görünüyo kuşum ne yapim valahi saati saatine alacağımda muamma🤣ama eminim korku insana herşeyi yaptırır(🤰)
HurremSultan Hayatonemsemeyedegmez ayy valla Allahın gücüne gitmesin ama asla istemiyorum suandaaaa 2 tane bebek o kadar yeteerli kiiiij
sosyolog1kadin Hayatonemsemeyedegmez öyle gerçekten bende demesi 😃+ takviye lazım yetmez o tek başına düzenli dakikası dakikasına kullanmak lazım
yenibiri Hayatonemsemeyedegmez 3 senedir microgynon kullanıyorum, bi ara farklı bi hapa geçtim ama geçmez olaydım. Microgynondan devam