• +18
  • Gece korkuttular korkabilirsiniz ona göre tıklayın👍♥️🙏

Eşim gececi. Gece üç buçukta eve geliyor. Ben 2 de yataga yattım uyumuşum. Rüyamda garip korkunç biseyler gördüm ama hatırlamıyorum. Uyandim korku içinde. Saat 4 civarıydı. Eşim eve çoktan gelmiş yatmış bile. Uyandim işte o korkuyla düşünüyorum Allah’tan oğlum yanımda meleğim o benim felan diyorum. Fakat tuvaletten bir erkegin işeme sesi geliyor. Aralıklarla bayağı 20 dk iseme sesi geldi. Eşim ne yapıyor tuvalette diye düşünüp kızıyorum içimden. Daha sonra arkam dönüktü bu arada kapı açıldı. Ve baktım eşim yok. Bismillahirrahmanirrahim dedim ve ayağıma biri elledi. Koşarak alt kata eşimin yanina gittim salonda uyumus. Kaldırdım yanıma geldi. İşeme sesi kesildi. Bana musallat mi oluyorlar kixlar.. gözümle gördüm kulağımda duydum ben ilk defa yaşadım bunu. Tavsiyeleriniz var mı bidaha yasarmiyim. Bunu yaşamama sebep olan şey ne olabilir. Korkudan titreye titreye ağladım Allah kimseye yaşatmasın….

Parishilton hayır namaz kilmiyorum aslında vaktim de var ama yalnızım sayılır hep yalnızım namaz kılarken korkuyorum. Dua okununca korkuyorum. Eşimde dinsiz gbi afedersiniz. Hep küfür hep cunup. Onun yanında dura dura benimde başıma geldi bunlar.

Zeyzeyneps eşiniz hep böyle olduğu için bu tür rüyalar görmeniz normal
      Sen namazını kıl duanı et korkma namaz ve dua içini ferahlatır eşine de Allah doğru yolu bulmayı nasip etsin.

Zeyzeyneps canim benim esinide guzel konusarak davet ed dine namaza kurana . Evde televisyondan sure ac bakara suresini ses eve yayilsin evine huzur berekt getirsin . Zamaninda varken kil . Korkma allah seni korur . Allahin huzuruna ciktiginda hicbiseyden korkma

She_angel amin teşekkür ederim inanın o doğru yolu çok zor bulur hiç bı ışık yok Allah bile demiyor ağzından bismillah çıkmadı evlendik evleneli

Parishilton 🙏♥️ mutlaka yapicam dediğiniz gbi bugün. Artık kafama dank etti biz yalnız değiliz… Rabbim hepimizi korusun.

Kızz nasıl cunup ? Cunup mu geziyorsunuz. Ee heralde musaallat olurlar bacım cunup gezilir mi. Hadi namaz yok. Cunupsuz olmaz. Onlara karşı Savunmasizsin bu şekilde. Aslaa cunupsuz yemek dahi yeme haram. Lütfen dikkat et eşin musluman değil mi canım nasıl bı bismillah dahi cekmez. Allah korkusu ve Allah’ı anmayan insan herşeyi yapar biliyor musun ?

Bsrkaya bacım gerçekten cunup geziyor sorsan müslüman ama abdest nasıl alınır diye soruyorum bütün vücudu yikiyorsun o abdest sayılıyor diyor abdestten bir haber onun yüzünden bana da bulasiyorlar

Zeyzeyneps Allah iyi etsin canım sen kocanı mutlaka abdeste zorla her ilişki sonrası cünüp gezmesine müsaade etme internette bu tarz şeyler için dualar var abdest al oku evinde ve sürekli nas felak ayetel kürsi oku korkma ne kadar çok vesvese edersen o kadar çok korkarsın namaz kıl madem vaktin varmış korkma Allah’a sığın

Zeyzeyneps kızz ciddi olamazsın. Burda sorun eşinde değil onu yetiştiren anada, bir insan evladına o dini bilgisini vermesi gerekiyor asılaması gerekiyor. Ne demek bilmiyorr. İyidee tabii ki de musallat olurlar vee artarak devam eder. Gusulsiz ölmek nedir biliyor musun araştır eşine de göster. Yanii gusulsiz gezen insan muslumanliktan cikar bir süre sonra. Çok üzüldüm yaa. O zaman diğer ibadetler de zaten yoktur fitre zekat falan vermiyorsunuzdur

soulless sağolasın canım kuran dinliyorum günlerdir. Kendimi namaz kılacak kadar temiz hissetmiyordum bu adam yüzünden Allah’ın huzuruna çıkamıyordum. Korkutuyorlar çünkü.

Bsrkaya hayır canım daha kendine yetemiyor ki durumumuz iyidir bir çok insandan ev arabamiz var kira alıyoruz 5 6 yerden şimdi tekrar yer satilicak paramiz gelicek ama adam onların hepsini kumarda yiyor… Bizede yedirmiyor ki millete Hayri geçsin.

Bsrkaya ben ne zaman abdesti ona öğretmeye kalksam bana bagirip kızar. Şeytan onu ele geçirmiş gbi….

Zeyzeyneps evet bildiğin şeytan ele geçirmiş birde çok parayı görünce hakikati unutmuş. Rabbim ıslah eylesin. Ama böyle giderse sonu hiç iyi olmaz. Kaç çocuğun var bu arada yaş kaç

Zeyzeyneps Allah hidayet versin eşin artık zor ama senin içinde varsa direk namaza başla , çok günahım var yüzük yok gibi bahanelerin arkasına sığınma bunun tek açıklaması olabilir demekki Allah seni huzurunda istemiyor ki namazı sana nasip etmiyor bu zinciri kır ve başla

Zeyzeyneps O evde en azından bir kişinin Alllaha yönelmesi lazım. Kuranı kerim sesi duyulması lazım. İnanın namaz kıldıkça, ibadete yöneldikçe Allahın sizi koruyacağına dair inancınız artıyor. Allaha sığınmak ile korkulardan ve müsibetlerden korunmuş oluyorsunuz. Cesur davranmanız gerek sadece. Sabah namazını kılarken ben hep korkardım. Abdest almaya giderken de içimi korku kaplardı sanki kötü enerjiler etrafımı çevreliyor beni izliyor gibi hissedip daha çok korkuturdum kendimi. Sanki yataktan çıkmayınca bana dokunmayacak kimse ama abdest için suyu açtığımda yada seccadeyi serdiğimde kılmamam için elinden geleni yaparlarmış gibi bir korku. Sadece düşüncelerimi değiştirdim ve cesaret ile bir adım attım. Beni korkutan her ne ise zaten onun amacı korku salıp ibadetten uzaklaştırmaktı. İlk zamanlar korksam da besmele çekerek kalkıp tüm lambaları yakarak ve kapıları sonuna kadar açarak psikolojik olarak kendimi hazırlayıp abdest almaya gittim. Yani somut olarak korkarsam eşime seslenip çağırabilirdim. İlk günler korku yaşadım ama zamanla korku yerini cesarete bıraktı. Abdest alıp namaza durduğumda bana hiç bir zararları olmadığını korku vermekten ileri geçemediklerini farkettim. Sonra namaza durduğumda ise o kötü düşünceler ne kadar zihnimi terketmese de Allahın beni koruduğuna inandım. Zamanla o düşünceler de azaldı. Ve namazla bir çok şeyin üstesinden geldiğime inandım. Arada bir aklıma gelse de Allaha sığınarak korkularımdan daha güçlü olduğumu hissettim. Velhasıl size korku veren her ne ise korkarak onu ibadetten alıkoyma emeline ulaştırmayın. Yoksa bir ömür korkarsınız. Bakın o müsibetleri etkisiz hale getirecek tek şey namazdır. Günde beş defa Allaha sığınan ona kulluk eden bir kimseye hangi varlık musallat olabilir. Namazın beş vakit olma ve bu vakitlerin de genelde uyuduğumuz yada en meşgul olduğumuz zamanlar farz kılınma sebebi dünya halindeyken, uyurken, yada çalışırken bile yoğun hayatımıza mola verip Allahı hatırlamamız içindir. Zihnimizde hatırladıklarımızı saymıyorum ama günde en az beş defa Allahı hatırlayan bir insanın kötülüklerden muhafaza olacağına inanmamız gerekiyor. İşte o dönüş noktasından sonra varsa bir kötü huyumuz Allaha yakın oldukça onları da zamanla terkedeceğimiz umudunu yaşamamız o niyete girmemiz gerekiyor. Samimiyetimle söylüyorum bu zihniyet içerisinde hem hatalardan korunma fırsatı yakalıyoruz hem de işlediğimiz hataları azaltıp iyiliğe yönelmeye başlıyoruz. Korkularımız ise bizim bu güce ulaştığımıza şahit olduğunda zihnimizin bir köşesinde hiç bir şey yapamadan usulca durup kaybolup gidiveriyor. Siz niyet eder de başlarsanız evinizin manevi havası değişir, bu vesile ile eşinizi birden yüklenmeden küçük dokunuşlar ile düzeltebilirsiniz belki. Mesela ilk olarak abdest ile başlayabilirsiniz. Cünüp olduğunuz zaman beklemeden duşa girmesini isteyebilirsiniz. Farz olan ağzını burnunu ve tüm bedenenini yıkadığı takdirde abdesti kabul olur. Bunu yapmak da zor değil siz teşvik edebilirsiniz sadece duş almasını söyleyerek. Belki bir gün eşiniz de o ışığı farkeder ve hatalarını azaltmak nasip olabilir Allahın izniyle..🪻

zarifhanim sen ne güzel insansın yahu…. yorumlarına dikkat ediyorum da adın gibi zarif hanım senin gibi etrafımda arkadaşım olsun isterdim açıkcasi🥰