Hadibeee bence de hic bir sorun yok cocugunuzda. Her insan bir olmadığı gibi her çocuğunda aynı olması gerekmiyor. Herkesin kendine has davranişlari var. Benim erkek kardeşim şuan 21 yaşında, bebekliginden beri halen battaniyeye sarılmadan uyuyamaz 😄 benim oğlumda bebekliginden beri cok titizdi, ıslak mendil eline geçtimi heryerini silerdi, sonra yeri parkeyi sehpayi silerdi. Suyla oynamayi çok severdi. Şuan 4 yaşında mutfakta bulaşık yıkıyor 😀 eşimde bende cok titiziz, oğlumda aynı bizim gibi. Ve ben sürekli cocuklarima sizi cok seviyorum dediğim için ,oglumda bize sizi cok seviyorum, siz benim ailemsiniz, herşeyimsiniz diyor. Oğlum 3 yaşına kadar doğru düzgün konuşamiyordu, benden başka kimse ne dedigini anlamiyordu. Ama şimdi herşeyi cok güzel konuşuyor, ezberi de cok iyi, bir cok şeyi öğrettim ezberledi hepsini. Ve 4 yaşinda ama halen kendini başkasina sevdirmeyi hic sevmez. 🤷🏻♀️ Oğlumda biraz utangac oldugu icin yeni bir ortama girince hemen kaynaşmaz ,sonradan açılır oynamaya başlar. Ve dediğin gibi oğlumda kücük bebekleri cok sever. Parkta kendinden kücük bebekleri görünce hep onlarin peşinden koşar, onlarla ilgilenir. Bence gayet saglikli bebeginiz var, siz takıntılı olmayin yeter, illa bi kusur bulmaya calişmayin, herşeyin bi zamani var. Siz yeter ki güzel bi eğitim verin.