Hamile olupta 2 gün gecikme varken testde negatif gören oldumu? Adet takibime göre 27 nisanda adet olmam gerekirken 1 mayıs hala adet olmadım. 5 gün gecikti. 27-28 normal test yaptım negatif. Ayın 29-30-1 test yapmadım. Negatif gprdüm tamam regl olucam dedim. Hala bekliyorum.

Niqu05 kuzumm ben isteee 🖐🏻daha geçen gün post açtım ya, adetime 5 gün kala yaptım ve hamile ciktim ama şu 35₺ erken gebelik testlerinden al. Çünkü onlar gösteriyor.

arman Test yaparken yıpranıyorum negatif negatif ne kadar artık😫

Bsrkaya yaa gerçekten mi? Öncesinde negatifmiydi? Sonradan yapınca mı pozitif geldi😍

Niqu05 Allah gönlünüze göre versin. Çocuk istiyorsanız psikolojik gecikmede olabilir. Akışına bırakın.

arman Aminn🙏🏻Evet istiyorumm🥺🐣 Ne bileyim belkide

Goat bilmiyorum bugün 6 gün gecikiyo. Bugünde test yapmadım. Bekliyorum belki regl olurum diye. Karnımda regl sancısı var🥺

Niqu05 yok kuzum direk pozitif geldi 😂 adetime 5 günde yapmıştım. Ve direk pozitif çıktı. İyi de sen neyi bekliyorsun ki ? Yapsana git de için rahat eder. Bu şekilde durulmaz ki

Bsrkaya valla postunu okuyunca icimede dogmustu bisey yazmadım sevindim gozun aydın 🤭

Niqu05 regl gunu yaptım dırek cıktı bende ertesı gun haftalık olanlardan aldım onda da cıktı belkı de stresten olmuyorsunuzdur bu kadar dusunmeyın derim dusundugum zaman 1 2 hafta gecıkme yasıyorum bende

Hayat_ Şimdi hamilemisiniz? Evet belkide çok düşündüğüm için böyle oldu

Niqu05 kızım 3 yasında suan ama bende ılk cocuk ıstedıgım zamanlar gecıkme yasadım hamıleyım sandım normalde şaşmazdı gunum.. mesela sımdı de acaba hamıle mıyım dıye korktugum zaman adetım gecıkıyor stres yapmamak lazım ama dedıgım gıbı kızıma hamıleyken regl gunumde dırek cıkmıstı testte ılk gunden hemde hıc beklemeden dırek bellı olmustu

Bsrkaya işten gelince 19:00 da normal test yaptım negatif yine. 6 gün gecikiyo

Kızlar 7 gün gecikip hamile olupta testde negatif gören oldumu?

Niqu05 ay anlamadım kuzum o zaman hamile değilsindir