Masalerva7734 Buzlulimonatam beynin yok mu anlattığım ameliyatı anlamadın mı zavallı beyinsiz , erkeksin o yüzden bilmiyorsundur kesin
Buzlulimonatam Masalerva7734 aaaa ben şok tatlım erkek değilim o yüzden söylediklerini üstüme almıyorum
Masalerva7734 Bsrkaya ama Allahaşkına burda bi soru sordum gelen cvplar ne , insan gibi soru sordum kadın mı erkek mi belli değil vajen ne diyor ,
Buzlulimonatam Masalerva7734 buradakilerin beyni yoksa burda ne işin var ki o zaman senin git o böyle beyinsşz olmayan arkadaşlarına sor o zaman !!
Buzlulimonatam Masalerva7734 ayrıca önce yazmayı öğren sonra gel buradakilere beyinsiz salak de çünkü kimse kaaale almaz seni bu yazmayla
MedavikPastam Masalerva7734 Sakin ol teyze menopozdasın herhalde. Bu ne sinir Bu ne öfke? Arkadaşlar bir şey demedi kendi aralarında şaka yaptılar. Seninle alakası yok. Ayrıca sen forumda tanınmış ünlü birisi değilsin. Burada tanınmış ünlü kişiler böyle seviyesiz değil yeni katılmış birisin kesin.
Masalerva7734 Allahım ya sabır hepsi birbirinden beyinsiz yaa sizde kendinizi insan mı sanıyorsunuz yaa , böyle seviyesiz insanlarla uğraştığıma inanamıyorum 🙄
Buzlulimonatam Masalerva7734 sen gerizekalı beyinsiz misin? Akıl fukarası ağzımı açtırma ben gelmişsin burda salak salak seviyesizce laflar ediyorsun kaldıramıyorsan şakayı katılma insanın asabını bozma buradaki kimsenin senin gibi gereksize verecek cevabı yok üslupsuz !
HurremSultan Masalerva7734 ağıza bak ne gevşek agizlisin ya yazık sana burda insanlar postuna yorum yapmis seni insandan sayıp. Ama insan değilsin belliki hadi git kendi ağzından konuşan mahalle arkadaşlarınla kavga et.
Yasak_elma HurremSultan Deymez kuzum şunun seviyesine inmeye.Kimse onunla alay etmedi o kendi kendine gocunuyor
Yasak_elma Masalerva7734 Bikere burada sana o boşş saçma gelen yorumlar ne biliyormusun “bilmiyoruz ama postun üstte kalsın” yorumudur.Daha burayı kullanmayı bilmiyorsun ozaman gelipte burada soru sorma.Madem bizim yorumlarımızı malca buluyordunda neden bi hevesle yeni hesap açıp koşa koşa gelip burada post açtın?Eğer burada çok ünlü olsaydın bizim sacma cevaplar verdiğimizi zaten bilirdin değilmi??
Hayat_ Masalerva7734 bence oyle dusunme ılk ılıskı ılla zor olur galıba 40 gun ılıskıyı yasak koyuyorlar boyle ameliyat sonrasında nasıl hıc ılıskı yaşamadıgında ılk zor oluyor onda da boyle olur buyuk ıhtımalle sonra düzelir ne guzel olmussun ıste keyfıne bak uzme kendını
Masalerva7734 Hayat_ teşekkür ederim canım bilmiyorum ki internette baya yorumları okudum çoğu kişi pişman ilişki işkenceye dönmüş vs gibi birsürü yorum okudum çok tedirgin oldum inşallah dedikleri kadar kötü değildir iyi bir doktorda yaptım 15 bin TL ödedim inşallah pişman olmam 😑😑😑
Hayat_ Masalerva7734 doktorun bırsey demedı mı mesela ben gecen doktordan dınledım 2 parmak rahat sekılde gırıyorsa bu gayet normal dedı ve bu daratlma ıslemlerınde esın de penis kalınlıgı vs onemlıymıs
aykirikadin 3 normal doğum.tanıdım seni aramızda kalsın😬 spinal anestezi ile mi oldun.. lekelenme tarzı kanamalar var mı? Perineden mi yaptın. detaylı öğrenmeliyiz ki.. çare olalım anacağım..