Kizlar bebeklerinizin kulaklarini ne zaman deldirdiniz
Bebeklerde kulak deldirmek
Kizim 1.5 yasindaydi kulagina kupesini takinca biraz erkenci davrandik ama bir sorun da yasamadim cok sukur . kizim herkese kupeleri ni gosteriyordu.
Lilo kızım 21 aylık bende deldirmeyi düşünüyorum
Lilo kızım üç yaşında ben de deldirmeyi düşünüyorum
Bizde 4 e gireceğiz hala deldirmedik bebekken yapmayı daha uygun buluyorlar kulak yapısından ötürü daha az agriyormus eşim istemedi kendi istemeden böyle biseyi niye yapalım süs için çocuğa diye şuan kızım çok istiyor bizde deldirecegiz bu yaşlarda deldirip sknti çeken olduu bende takipte kalayım postunuzu 🤭
Lilo 18 yada 19 aylıktı deldirdiğimizde hiç zorlanmadk sadece onu tuttuğumuz için ağladı daha eczaneden çıkmadan ağlamayı kesmişti ne elini kulağına götürdü ne ağrı sızı kızarıklık hiç sorun yaşamadk çok şükür.
Lilo çocuğumun bedeni üzerinde kararlar vermiyorum kendi ne zaman isterse o zaman deldirir
Benim kızımda 1 yaşında bende erken deldirmenin iyi olduğunu duydum ama bı yandan da kiyamiyorum bu sebeple sizlerden fikir almak istedim
Lilo valla benim kızımın kulağı çok kaşınıyor o yüzden 2 3 yaşına kadar deldirmem kulak kiri cokmus temizliyoruz ama gene de çok kasıyor
Lilo 7 8 aylık falann deldirdim
Lilo kimse kusura bakmasın ama hayatımda gördüğüm en anlamsız şey olabilir. amaç ne ? merak ediyorum ve asla anlamıyorum. ilerde isterse kendi deldirir zaten
Lilo 1 buçuk yaşında deldirmistim
TombulHatun ben kızım olsaydı deldirirdim kesin ,bu arada beğenmedim postu oğlan anası olarak acil şekilde kızımın olması lazım 😂😂😂
Ask_hosmus bende başta deldirmeyelim acır filan dedim ama baktm büyüdükçe daha zor iyiki deldirmişiz şimdi benim küpelerime heves ediyor sıpa 😄 benim kızı vereyim sana emin ol pek fark göremezsin senin oğlanlardan he arada kahve yapıp yemek yapıp getiriyor oyuncaklarıyla belki tek farkı o olur 😁
TombulHatun benim oğlanda eyelinerimi almış bugün yüzünü boyamış bide zor çıkanı seçmiş eşek sıpası zor çıkardım😂 ahh o bile Yeter 😂😂
Ask_hosmus of şimdi geşmiş çoraplarımı giydiriyor kız olsun çamurdan olsun diye boşa demiyorlar 😃😃