Hayat_ Lilo 3 yasında hala deldırmedım doktordan randavu almıştım deldırmek ıcın bır gazla o zamanlar kızım küçüktü sonra vazgectim ne bıleyım cesaret edemedim buyuyunce kendısı ısterse deldırır
TombulHatun Lilo 18 yada 19 aylıktı deldirdiğimizde hiç zorlanmadk sadece onu tuttuğumuz için ağladı daha eczaneden çıkmadan ağlamayı kesmişti ne elini kulağına götürdü ne ağrı sızı kızarıklık hiç sorun yaşamadk çok şükür.
Ask_hosmus TombulHatun ben kızım olsaydı deldirirdim kesin ,bu arada beğenmedim postu oğlan anası olarak acil şekilde kızımın olması lazım 😂😂😂
dramaqueencnm Lilo çocuğumun bedeni üzerinde kararlar vermiyorum kendi ne zaman isterse o zaman deldirir
Lilo Benim kızımda 1 yaşında bende erken deldirmenin iyi olduğunu duydum ama bı yandan da kiyamiyorum bu sebeple sizlerden fikir almak istedim
kafanereyebenorayaa Lilo valla benim kızımın kulağı çok kaşınıyor o yüzden 2 3 yaşına kadar deldirmem kulak kiri cokmus temizliyoruz ama gene de çok kasıyor
bitterdelisi24 Lilo kimse kusura bakmasın ama hayatımda gördüğüm en anlamsız şey olabilir. amaç ne ? merak ediyorum ve asla anlamıyorum. ilerde isterse kendi deldirir zaten
Sedaa Lilo kızım bu ay 3 yaşına girecek ,hala deldirmedim. 4 yaşından sonra düşünüyorum ben, eşimde bende istemiyoruz şuan deldirmek.
Cicikiz Lilo kendi vücudu kendi kararı 5 yaşına girecek hala delinmedi bu ara istiyor ama ben erteliyorum ilerde kaç tane istiyorsa deldirsin çok ısrar ederse deldirebilirim kızım kendi istediği için deldirecek çok saçma küçücük bebeklere süs diye takmak
TombulHatun Ask_hosmus bende başta deldirmeyelim acır filan dedim ama baktm büyüdükçe daha zor iyiki deldirmişiz şimdi benim küpelerime heves ediyor sıpa 😄 benim kızı vereyim sana emin ol pek fark göremezsin senin oğlanlardan he arada kahve yapıp yemek yapıp getiriyor oyuncaklarıyla belki tek farkı o olur 😁
Sedaa Ask_hosmus 4.ye hamileyim diye gelme sakın 😂😂 bu sefer kız olur diye eşin ikna edebilir seni kesin, kanma o laflara 😂 benimde kızım var ama oğlandan farksız inanki, oynasın diye bebek alıyoruz. Gidiyor abisin arabalariyla oynuyor, aynı erkek gibi 😅😅
Ask_hosmus TombulHatun benim oğlanda eyelinerimi almış bugün yüzünü boyamış bide zor çıkanı seçmiş eşek sıpası zor çıkardım😂 ahh o bile Yeter 😂😂
TombulHatun Ask_hosmus of şimdi geşmiş çoraplarımı giydiriyor kız olsun çamurdan olsun diye boşa demiyorlar 😃😃
Ask_hosmus Sedaa bi ara girmeye çalıştı kafama ama reddettim onu 😂 sürekli baba kız videolarını izliyor , bi kızım olmadı diyo , bende dedim ki bi 10 sene sonra falan yaparsak yaparız dedim 😂 şuan o da istemiyor çocuk 😂😂😂
Heyyo 2 yaşında kızım deldirmedik deldirmeyi de düşünmüyorum kendi isterse büyüyünce deldirir. Benim kulağıma çift delik aşırı pişmanım küpe takmayı sevmiyorum ama gusül abdesti alırken mecbur kullanıyorum
Ask_hosmus TombulHatun cazgırsa istemem😂😂 şaka şaka ay seninle dünür olmak isterdim😂diğer oğlanı da @Kuzulkurt un kızıyla evericez oh oh ne güzel 😂😂😂
Great_Starfish Lilo kızım 3 yaşında bende deldirdim ama pişman oldum. Tabi bünye ile alakalı birşey sanırım. 3 hafta oldu hala kan geliyordu 1 kulağından. Birde sürekli ağrıdığını söylüyordu. Krem de kullandım ama boncuk gibi şişince çıkarttım küpeleri.