Annecikk Kızlar 2 gundur korunmuyoruz çocuğum 28 aylık şuan çocuk istemiyordum eşim şuan istiyor ama ben istemiyorum adetime daha var ama korkuyorum bir çare arıyorum lütfen yardım edin lütfen
HurremSultan Annecikk olan oldu artık ellerini semaya ya hak hayırlısını nasip.et de ve adet olduktan sonra da git spiral taktir. İstenmeyen gebelik korkunç olmalı rabbim herkese istediği zaman hayırlı vakitte bir bebek nasip etsin inşallah
Hayat_ Annecikk ella hapını 5 gun suresınde ıcebılıyorsun yarın 3 uncu gunun heralde al ıc o zaman ama ıcmek ıstemezsen de Allah hayırlısı neyse onu versın
Yasak_elma Annecikk Eczacıya veya sağlıkocağındaki hemşirenize danış bence napman gerektiğini biz ne diyebilirizki birde üzerinden 2 gün geçmişolan olmuştur zaten.Benim bildiğim ertesi gün hapları 72 saate kadar kullanılabiliyor ama dedigim gibi eczacına sor odaha iyi bilgi verir
HurremSultan Hayatonemsemeyedegmez bu aralar yoğun geçti biraz bebegimmm bende sizi özledim koştum geldim. Dedemi kaybettik sizlere ömür. O yuzden sildim uygulamayi😔
HurremSultan Hayatonemsemeyedegmez saol canım bekliyorduk zaten. Rabbım ele düşürmedi hamdolsun. Nurlar içinde uyusun