Merhaba hanımlar , adetime 3 gün kala erken gebelik testi yaptım ve çift çıktı sonra dedim ki biraz beklim kan vermek için dün kan verdim adet takvimine göre 5 hafta 1 günlük kan sonucum çıkmadan akşam kahverengi leke geldi, bugün kan sonucum çıktı 2954 çıkmıs lekelenme dün bir kere gelmişti bugün peçeteye silince yine leke geliyor ya çok açık toz pembe yada kahverengi geliyor ara sıra böyle olması normal mi acile mi gitmeliyim daha önce 3 kere kimyasal geçirdiğim için korkuyorum o yüzden soruyorum yanlış bir yazım soru varsa da kusura bakmayın

Gamser53

Benimde lekelenmem var dünden berli 13 gün var adetime ilaçta kullanıyorum adet düzenleyici icinden 5 tane falan ictim etki edecegini düşünmüyorum erken adet yapacağını gebelikte istiyoruz ama doktor ilk önce 2 aylık düzenleyici kullan dedi onu kullanırken hamile kalınırmı bilmiyorum bende dün post actım kimse cevap vermedi 🙈 üstte kalsın🥰 Rabbim gönlünüze göre versin inşallah yinede en garantisi bence acile gitmeniz yanlış anlamadıysam hamilesiniz galiba☺️

Nefesimm amin isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻 bu 3 gebeliğim ve hep kimsyasal gebelik olarak sonuçlandı tekrar olacak diye korkuyorum çünkü artık yoruldum Rabbim biliyor hayırlısını versin inşallah 🙏🏻

Gamser53

Amin inşallah 🤲🏻☺️ bence böyle bi probleminiz varsa ilk bi hastaneye gidin kan ilk zamanlar geliyor yerleşmede olabilir kimyasal gebelik ise inşallah öyle degildir tabiki kendinizi sitrese sokmayın en garantisi bi hastaneye gitmeniz hem icinizde rahat olur ne oldugunu ögrenirsiniz hem her güzel bi seyin zorluğu vardır inanın bi günü vardır sabredin kendinizi üzmeyin pes etmeyin bende ikinci cocuk istiyorum 1 seneyi gecti olmuyor bi zamanı vardır diyorum bekliyorum sizde bence vakit kaybetmeden gidin🥰

Gittim acile ama kadın doğum olmadığı için birşey yapmadılar ben beta istedim yükseliyor mj diye öğrenmek için

Gamser53 yerleşme kanaması olabilir size kadın doğum için bir randevu alın hayırlısıyla güzel haberi alırsınız inşallah