• Muhabbet
  • Kızlar Enlerinizi yazarmısınız lütfen..

ZRaporu Ama getirebilirizzz bizim elimizdee 🖐🏻😌😏💪🏻🤜🏻

TombulHatun ben müsait olmuyor diye aramıyorum 😂 gerçi çocuklardan sıra gelmiyor 😂 dulürtte kendine gelsin😂😂

Eskobar ooo maşallah maşallah büyüsünler💖 ah sağlıklı olsunlar da yaramazlık yapsınlar tek, geçen gün oğlum hastaydı öyle yatıyordu dedim kalk yaramazlık yap🤧

Sedaa ne sınavıydı unuttum ben insallah iyi gecer bu kadar emek vermene deger ki emeginin karsılıgını alıcaksın yüzde yüz

Ask_hosmus sus hic söyleme dkdkd ben zaten duygusal donemimdeyim aglayacak yer arıyorum beraber aglarız dkdkd

Eskobar bebeğim ben sana sivri dilli demek istemedim şimdi 🤣 ondan yazmayım dedim. Süt veriyorsun sonuçta 😁Sen benim direkt enimsin zaten. 🥰iyi ki aktif oldun özlemiştim valla

Ask_hosmus ay unuttum mu yok kız seni yazdım diye hatırlıyordum. Kusura bakma vallahi çok dalgınım. Posta da yazsam mı yazmasam mı diye düşündüm. Sonra biraz aktif olayım dedim. Bir de okulda yazdım da. Seviyorum seni 😘 en sabırlı da sensin bence 🌼

Rouge kpss canım, memurluk sınavım. İnşallah emegimin karşılığını alırım☺️🌸😘