Eskobar bitterdelisi24 aa sivri diillimi beni hiç tanıyamamışınız😂😂 Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış 😂😂😂
Ask_hosmus TombulHatun evet hemde hemen gözlerim dolduuuu 🤧 nerede o eski günler post üstüne post açardık azıcık eğlenirdik ah ahhhh🔥🔥🔥💖💖💖😂😂😂😂
TombulHatun Ask_hosmus ya trol hesaplar bile yok ki iki dk eğlenelim uok yok eskiden gülmekten postlardan geri kalmayayım diye uyumazdm 😄
Cicekliperde Eskobar bebeğim ben sana sivri dilli demek istemedim şimdi 🤣 ondan yazmayım dedim. Süt veriyorsun sonuçta 😁Sen benim direkt enimsin zaten. 🥰iyi ki aktif oldun özlemiştim valla
Rouge Ask_hosmus sus hic söyleme dkdkd ben zaten duygusal donemimdeyim aglayacak yer arıyorum beraber aglarız dkdkd
Ask_hosmus Cicekliperde ben zaten dış kapının mandalıyım dimiiiiii 🙄 neyseee bende seni seviyorum inşallah gönlünce olur herşey 💖💖
Cicekliperde Ask_hosmus ay unuttum mu yok kız seni yazdım diye hatırlıyordum. Kusura bakma vallahi çok dalgınım. Posta da yazsam mı yazmasam mı diye düşündüm. Sonra biraz aktif olayım dedim. Bir de okulda yazdım da. Seviyorum seni 😘 en sabırlı da sensin bence 🌼
Ask_hosmus Eskobar ah ahhhhh 3 oğlan bitirdi beni eridim resmen 😂 toparlanmam lazım ben güçlüyüm kendine gellll ,bi okkkalı tokat atayım da kendime geleyim bari😂😂
Eskobar Ask_hosmus iki beneyle ne kadar geçebilir🙄 Şaka şaka 😂😂 Biraz daha iyiyiz tabi gözleri açıldı haylazlık bile yapıyorlar bu ayın 21 i altı olcaz
Ask_hosmus Eskobar ooo maşallah maşallah büyüsünler💖 ah sağlıklı olsunlar da yaramazlık yapsınlar tek, geçen gün oğlum hastaydı öyle yatıyordu dedim kalk yaramazlık yap🤧
Ask_hosmus TombulHatun ben müsait olmuyor diye aramıyorum 😂 gerçi çocuklardan sıra gelmiyor 😂 dulürtte kendine gelsin😂😂