Kızlar cıdden kendımı hıc ıyı hıssetiyorum belkı yazım uzun olacak sımdıden kusura bakmayın ama lütfen rahatladın benı kalbım sıkışıyor artık. 15 yasımdayken bır arkadasım vardı gayet normal arkadasım aramızda hıcbırsey olmadı asla ve kotu dusunmedım ıcımden ona karşı hıc bır zaman bır his gecmedı.. ben 17 yasımdayken benı sevdıgını soyledı reddettim unuttum gıttı hıc bana bırsey hıssettıgını bırdaha aklıma getırmedım. Onunda sevgılısı oldu zaten , benımde. Ona karşı ıcımden bırsey hıc gecmedı onu hep bır dost, arkadaş olarak gordum. Benımde sevgılım oldu, onunda oldu .. senede 1 belkı konusurduk o kadar. 19 yasımdayken ben esımı sevdım tabı ama esımle nasıl konusacagımı , ne yapmam gerektiğini bılmıyordum o sıra bu arkadasımla konusuyorduk ve o bana bır erkek olarak akıl verıyordu. Hanı boyle yap, yaz ona vs gibi.. bız esımle sevgılı olduk zaten dırek bu arkadasım bana yazdı normal bır sekılde ben bunu dırek azarladım. Iste yazma bana kaba bır dılle yazdım baya bu bana yıne güzel bır sekılde cevap yazdı engelledım. Bız esımle evlendık, cocugumuz oldu cok sukur mutluyuz ve esımı cok seviyorum.. haberde depremlerı gorunce bu arkadasım geldi aklıma dırek. Aradan 6 sene gectı hıc aklıma gelmedı ama depremı gorunce aklıma dustu deprem bolgesınde yasıyordu ve ben ona en son cok kaba davrandıgım ıcın pişman oldum.. depremde onca ölenleri görünce durduk yere kaba ve kotu konustum dıye vıcdanım sızladı.. sosyal medyadan bulamadım hesabını, esıme de soyledım.. boyle boyle bır arkadasım vardı dedım ulaşamıyorum bakıyorum heryerden merak ettım deprem bolgesınde yasıyordu dıye.. esımde baktı sosyal medyasından oda bulamadı derken bır tanıdık yardımıyla ulaştık ona. Tabı aradan 6 7 sene gectıgını cok sasırdıgını soyledı bende ona deprem haberlerını gordugumu merak ettıgımızı soyledım. Hepımız ıyıyız vs dedı evlenmıstın ıste ne oldu cocuk varmı dedı kızımın oldugunu soyledım normal sekılde konuştuk.. sevgılısı oldugunu 6 senedır beraber olduklarını soyledı gayet normal konuştuk ama suan kavgalıyız dedı deprem bolgesınde ben onu merak edıyorum o bana yazacagına arkadasıyla konuşuyor dedı. Ben burda meraktan ölüyorum dedı bende ona boyle kavgaların gayet normal oldugunu her ılıskıde oldugunu kıza da ıyı davranması gerektıgını soyledım. Benı sordu ıste nasılsın mutlu musun dıye bende cok mutlu oldugumu, esımın ıyı bır ınsan oldugunu soyledım . Kızımı sordu kızımdan konu açıldı sana benzıyor dedı bende babasına daha cok benzedıgını vs soyledım normal sekılde konuştuk. Aılesını, akrabalarını sordum depremde kayıpları varmı dıye sevgılısını sordum ıste sevgılısıyle resmını attı bu sekılde konuştuk. Zamanında ona cok kaba ve kotu davrandıgım ıcın hakaretler ettıgım ıcın hellalık ıstedım.Aradan 3 hafta sonra yıne yazdı kız kardesımı sordu kız kardesımı cok severdı oyle boyle derken esımı sordu işe basladıgını soyledım gelırsenız enısteyle tanısırız dedı ben tabı konuyu cok uzatmak ıstemedım hayırlısı dedım kızım telefonu ıstıyor dedım konusmayı kısa kestım.. ve 2 gundur bu olay benım aklımı yitirtecek raddeye geldı bılmıyorum neden durduk yere aklıma geldı ve kendı telefonundan arkadasıma mesaj attım esımın adına. Iste ben durunun eşi ahmet oncelıkle deprem ıcın gecmıs olsun yanlış anlama ama esımın arkadası da olsa karşı bır cınsten bırısıyle konusmasını ıstemıyorum gıbı mesaj attım ve engelledim. Bu durumu da dun esıme anlattım sana dedıgım ve beraber aradıgımız arkadasımı buldum ve konustum normal bır sekılde konuştuk sevgılısı varmıs onu anlattı, aılesının ıyı oldugunu soyledı, senınle tanısmak ıstedıgını soyledı, kızımızı sordu bu sekılde konuştuk ama ben ona bugun senın adına yazılmış bır mesaj attım ve engelledım dedım. Esımde ayıp olmus askım engellemeseydın keske dedı. Bilmiyorum yanı kendımı ıyı hıssetmıyorum.. zamanında agır depresyona yuzunden tedavı gordum ve senede 1 2 kere tetıklıyor benı galıba o zamandayım. Bunu esıme de anlattım ama sankı cok yanlış bırsey yapmısım gıbı gelıyor. Gerçekten zamanında çocuklugumuzda aramızda asla bırsey olmadı ona karsı hıcbırsey hıssetmedım onu hep bır dost gıbı gordum baska türlüsü aklımdan bıle gecmedı ama zamanında ona cırkın sozlerim, kotu laflarım yuzunden bır anda deprem gunu vıcdan azabı cektım. Ölümlü dünya helallık almam gerekır neden oyle laflar kırıcı sozler soyledım dıye dusundum. 2 gundur kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum kurstayken cama bakıp kendımı karşı bınanın çatısından atmak düşüncesi gecıyor ve bunu ağlayarak yazıyorum. Yada bı kopruden gecerken o köprüye cıkıp bedenımı aşşağıya atmak ıstıyorum. Dedıgım gibi esımı cok sevıyorum hayatımda en sevdıgım ınsan ama yanı neden böyle oldum bilmiyorum sanki o arkadasına yazarak kotu yapmısım gıbı hıssettım ama asla ona karsı bırsey hayatım boyunca hıssetmedım hep onu dost olarak gordum. Yanı benı teselli edın ya lütfen cıdden ona o kadar ıhtıyacım varki suan bunu yazarken bıle gozlerımden yaslar akıyor