taricat selam canım hoşgeldin 🌸
Bişey kaçırmadın gibi buralar çok durgun 🫠🫠🫠

bayangamzelili 5 aylık olduk canım her çocuğun yapısı farklı malum ikinci çocuk beni en ufak minicik bile zorlamadi elhamdülillah daha ayrıntıya girmek istemiyorum nazar değecek diye ama şöyle diyim yani hiçbir şey değişmedi doğdu doğalı çok cokk rahatım masaAllah diyelim 😂 her bebeğin karakteristik yapısına göre degisiyor . Bir de ben bu hamileliğimde bol bol sesli Kur’an’ı Kerim okudum stres sinirden uzak durdum onun da çok payı var diye düşünüyorum

taricat ayneen çok haklısın kuzumm hamilelikte yapılan ibadet seni sonrasında çok rahatlatır bebek içinde sakinlik dinginlik ilimlik verir. Bende hamileyim bende inşallah ibadetlerime baslayacağım 🙏🏻

taricat Veeee hoşgeldin canimm 🤗 hiç birşey kaçırmadın çünkü cokk durağan burası 🙈

taricat ayyy ne güzel oğlum 2.5 yaşında ve ben gün geçtikçe 2 çocuk düşüncesinden vazgeçiyorum

Hoşgeldin Canım Burdaki dostluklar başkadır😍💗💋💋❤

Bsrkaya aynen kuzucum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin çok sevindimm 😍😍

bayangamzelili herşey geçecek Allah’ın izniyle 🤲🏻 beni de tek zorlayan büyük oğlum ama dediğim gibi ya sabır … Kardeş çok gerekli birşey bence en ufak örnek mesela ileride anne baba vefat etttiginde birşey olduğunda omzuna yaslanıp ağlamak için bile çok gerekli 🥺