Kızlar uzun zamandır yoktum sizleri ve peride’yi çok özledim 🥺 ne var ne yok nasilsiniz herkes iyi mi neler oldu ben yokken
Açılın ben geldim
taricat bebişşş büyüdü mü nasıl önerir misin 2 çocuk
bayangamzelili kesinlikle tek çocuk kalmamalı kardeş çok önemli bence , bende inşallah seneye kardeş çalışmalarına girisicem
bayangamzelili 5 aylık olduk canım her çocuğun yapısı farklı malum ikinci çocuk beni en ufak minicik bile zorlamadi elhamdülillah daha ayrıntıya girmek istemiyorum nazar değecek diye ama şöyle diyim yani hiçbir şey değişmedi doğdu doğalı çok cokk rahatım masaAllah diyelim 😂 her bebeğin karakteristik yapısına göre degisiyor . Bir de ben bu hamileliğimde bol bol sesli Kur’an’ı Kerim okudum stres sinirden uzak durdum onun da çok payı var diye düşünüyorum
taricat oo hosgeldin bıraktıgın gibi bir değişiklik yok biz aynı biz 🥰🤣
taricat ayyy ne güzel oğlum 2.5 yaşında ve ben gün geçtikçe 2 çocuk düşüncesinden vazgeçiyorum
Hoşgeldin Canım Burdaki dostluklar başkadır😍💗💋💋❤
bitterdelisi24 hoşbuldum canım 🥰 hiç aksiyon atraksiyon yok gerçekten aaa 😂
bayangamzelili herşey geçecek Allah’ın izniyle 🤲🏻 beni de tek zorlayan büyük oğlum ama dediğim gibi ya sabır … Kardeş çok gerekli birşey bence en ufak örnek mesela ileride anne baba vefat etttiginde birşey olduğunda omzuna yaslanıp ağlamak için bile çok gerekli 🥺
aykirikadin kesinlikle öyle canım benim hoşbuldum 😍😍♥️
taricat öyle ya tatsız tuzsuz :) belki bırseyler çıkar dur bakalım :))
taricat hoş geldin
Cicekliperde hoşbuldum canım