Kizlar bu gece bir rüya gördüm dört gibi uyandım daha da uyuyamadım tam yedi gibi dalmışım oğlum zaten uyandırdı sonrasinda rüya yorumu bilen varsa yorumlayabilir mi? Oğlum var bir tane 2,5yasinda ve şuan yine hamileyim 17haftalik bu bilgileri verip anlatmaya basliyorum
Bir akşam saati eşim evde yok ben oğlumu sallıyorum yatağında uyusun diye. Sonra kalkınca bir bakiyorum oturduğum yer kan olmuş. Tuvalete gidiyorum hemen peceteyle silince orami kanlı pihtili bir şey geliyor dikkatli bakınca bildiğin minicik elleri kolları yüzü falan olan bir bebek görüyorum düşük yapmışım yani. Cok üzülüyorum ağlıyorum derken oğlum geliyor (2,5yasinda) diyor ki ben yaptım, karanlıklar gelince seni korumak için diyor. Anlamıyorum ne dediğini, sonra eşim eve geliyor ona gösteriyorum düşüğü hiç umrunda değil gibi vayy daha önce hiç görmemiştim hee diyo bebeği incelemeye başlıyor falan ben de üzülüyorum ama aglayamiyorum sanki böyle ağlamak zorundaymisim gibi uhu uhu yapıyorum aglayamiyorum çok garip bir histeyim aklıma alınan kıyafetler geliyor o sırada onları napicam diye saçma bir şekilde. Neyse sonra eşimle yatagimiza oturuyoruz oğlumun dediği şeyi soyluyorum ben yaptım karanliklar gelince seni korumak için dedi bana diyorum ne alaka anlamadım diyorum onu der demez (yatak odamizda yataktan banyo kapımız gorunuyor) banyonun kapisi dandandan hızlı hızlı açılıp kapanıyor ışığı yanıp sönüyor eşim geldiii diye bağırıyor. Bana sarılıyor ben onu arkama alıp ellerimi açıp dua etmeye başlıyorum aklımda Ayetel Kürsi okumak var ama ağzımdan o çıkmıyor. Bağıra bağıra Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhu ve Resuluhu diyorum üç defa ama nasıl bağırıyorum sonra ışık sönüyor kapı duruyor ben uyaniyorum.
Uyanınca ne bir çıtırtı ne bir ağırlık vs hiç bir şey hissetmedim aslında o korku içinde yoktu ama yine de uyuyamadım bilmiyorum nedir bu rüyanın anlami