TomveJerry Yasmin ile korunuyorum bu arada. Antibiyotikler acaba tamamen mi etkisini bitiriyor ya 😵💫😵💫😵💫
Hcnxjdj TomveJerry antibiyotik etkisini bittirse bile prezervatif varmış ve gericekilme de yapiyimusssun bence mümkün degil varsada yicek ekmeği varmis
TomveJerry arman aslında henüz gecikmem yok beklemedeyim sadece alt karın agrisi yaşıyorum da antibiyotik hapın etkisini tamamen bitirir mi diye düşünüyorum
Sedaa TomveJerry adet günün geldiği icin kasıkların ağrıyabilir ,uzun süre antibiyotik kullandiğin icin adet günün gecikebilir. Doğum kontrol hapı kullanmak hormonları bozuyor biraz, yani adetin düzenliyse ,düzensizlik yapabiliyor.
TomveJerry Sedaa Evet sanirim. Bazen bırakmak istiyorum ama korunmak içinde başka güvenebilecegim bir yontemim yok galiba 🤷
Sedaa TomveJerry bende 2.doğumdan sonra 4 ay kadar dogum kontrol hapi kullandim, ama sürekli kanamam oluyordu, adet dışında sürekli ara kanamam oluyordu. O yüzden bıraktim ben hapı. Bizde 3 senedir prezrvtfle korunuyoruz 😅 dikkatli olunduğu sürece bence en zararsızı prezrvatif😌
TomveJerry Sedaa evet bende o hapı kullanırken hep kanama yapmıştı bu aslında o yönden iyi de alttan alttan yan etkileri de böyle oluyor işte herhalde. Sanırım bende elimdeki bu haplar bitince bırakacagim.