@Cilekliturtaa Aşkim Günaydin 😂😂
Pozisyon zengini sendin.
Posta gelsene arada
Etiketlemedi isem kusura bakma😂😂
Renkli Cinselliğimiz..
aykirikadin evett kuzum yaa
HurremSultan ahahah yaaa hurremmm çok güldüm 😂 o iş başında nasıl uyudun acabaa rahat mı geldi 🤭😂
Etipetito Hmm senin derdin apayrıymış aşko😋Burda cekinmene gerek yok bence kimse kimsenin yüzünü görmüyor tanımıyor sonucta hepimiz anonimiz😁
aykirikadin bence bu vakit ideal kız.yoksa öyle hop zop hadi bitti zahmet oldu eyvallah 😁
MedavikPastam azcık squad yap bacak çalıştır bak nasıl oluyo 😂 hareketsizlikten hep başta ben de yapamazdım yorulurdum hemen hop bir spor aman allahım hadi tutun beni 😂
buzdankalpler hahah denerim bunu🤭
Bsrkaya kız zaten yavaş yavaş yapıyordu gece kaşık mi ne o sekildeydik uyuya kalmışım 😂😂😂😁😝😝
aykirikadin 😁😁 olmasın olmasın rezillik ayolll
HurremSultan ahhha ciddimisin uyuya kalmak enteresannn🤣
Yasak_elma Ayyy hiç sorma be efsooo benim için nasıl anladıtıyım diyecemde anlatılmaz yaşanır 🤣🔥
aykirikadin Hemde ne cevherler🤪😂
Yasak_elma Vala öyleyiz ama ayıp bişeyler yazınca herkesin benim ben olduğumu biliyomus gibi hissediyorum ahsahsahs😂😂
HurremSultan yaaa delirceemmm 😂😂🤭 çok güldüm yaa adamın tepkisini merak ediyorum seni öyle görünce nasıl bir tepki verdi ki acaba 😂
Hayatonemsemeyedegmez bizdemi bi sorun var acaba🤔7 yıllık evliyim hiç sevmedim opozisyonu
Yasak_elma bence çok güzel hata tombik kalçaların varsa daha daha güzell🤭😁🔥
Hayatonemsemeyedegmez Kalçalarım gayet tombik aslında🤔😂😂
Yasak_elma 🤣yâaa bilemedim kii 🤷🏻♀️
aykirikadin he 🤷🏼♀️🤣🤣
aykirikadin bizim en sevdiğimiz pozisyonlar kucak ve doggy. Baştan sona ortalama 1 saat sürüyor 😍