Freedom
Yaxşı olasan canm❤️Aa niye yayın bitmesin isteyirsen karantinlere göre ya ?))
yaxşıyam can Şükür 🥰 arada durduq yere başım herlenir 🤦🏻♀️
hee caan baxdım 20 denesi 8 manata, didim 1 ay gözleyim 😄😄😄
İLK SEKSİNİZ KAÇ YAŞINDAYKEN OLDU?
Freedom çox sagol canim tesekkur edirem.eledir onsuz 1 oglum var onun uçun yaşiyiram
Qizim yaşasaydi 1 yaş yarimliq olardi indi.neynek qismet heyat sinagi.çox sukur 1 ogul qismet eledi Allah mene.Men hamile olanda neler yasadim Rebbim bildi birde men.kime anlatfim heckim anlmadi meni.hami dediki sef sensen.sen gelinsen senjn uzune biçag bele cixarsa sen susmalisan.ve men susdum.hamile olanda o geder doyulmusemki.ama bunlarin hec birini aileme dememişem.😔Helede dememisem.içimden gelmir demek.susmusam hemise.Allah bu o ovladi mene destek ucun yasamagim ucun verdi belkede.men hamile olmasadyim ozumu çoxdan oldurnusdum belkede .ama bu usaga gore zorla hamileliyimin sonunu gozledim dunyaya getirdim.mene emzirdirmek qismet olmadi.bu usagin atasina gore.yana yana qaldim hemise ama yene susdum.sesimi cixaranda dediler sen pissen.bizim oglumuz yaxwidir superdir ondan yoxdur.eh neler neler .susdugum ucun bu hallara geldim.men ayruldim sdedimki her seu yaxsi olacag
Ama olmadi oģlum sudurqalar kecirdi sabahlara geder.ozumde nevroz mualicesi almaga basladim.get gede gozume geribe seyler gelirdi.hekime getdim psixologa getdim.dediler ruhi xste ola bielrsen.cox esebi biriyem.hisslerime yene bilmiremki bilmirem.20 yasim var.ama dusuncelerim yasimdan boyukdur sanki.hec ne istemirem heyatdan hec ne.oglumun boyumeyini yerimeyini qaçmagini ana deyib uzerime gelmeyini gozleyirem sadece.arxamdan hersey dansdilar.exlaqimla yasadim o ailede ama herkese meni pisledirler.men namaz gilirdim.menim namazima geder soydyler Allaha tapsirdim hamisini.dedim hec ne olmaz .Allah esitdi dialimrimi.onlara bala derdi verdi.yoldasim dediyim insan qezada öldü.dedilerki Aysu eledi😄Men neynedimki esdeģfrulla dedim.Allah bilen meslehetdir men kjmemki.heyat sinaqglarindan keçirem ele hey .ama yenede olsin deyirem.yorgunam bitkinem dozmurem artiq.kime deyiremse derdimi hami gulur.ele salirlar meni)Yenede susuram Allah komeyleri olsum deyip kecirem her zamanki kimi
Deletedmom2 men demisem hamiya allah elemesin o getsin atasina oxsasin nankòr olsun.atasi anasina hormet qoymurdy qaldiki mene saygi duya.ne isdeyirdi edirdiler ona.ama mene le etmeyecem.yeri gelse agladacam dalasacam ama onu ele boyuduecemki cetinliyi derk elesin insallah ozum kimi olar.ozum yoxsul ailede boyumsem her derdi seri gormusem.istediyim o geder seyler olubki balaca vaxti ama almayabilar.nede aglamamisamki ana onu mene al.her defe sehere gedende mamama derfimki bu gelinciyi mene alda.1 kelme deyrdi mene qizim pulumuz yoxdu.he ana gelen defe alarsan deyip sohneti baglaayradim.xeyallarda oynadardim o kuklari heri gelirse.ama korpemin atasi.baci her sey aliblar ona.28 yasi var idi inanki bu yasa geder 30 dene masini olubmis bir fikirles.her seyi her seyi onu her seyle temin edbler.o luks hayat yasayib gezmey kef cekmek.ona gore meni ve menim ailemi beyenmirdi.kendçi deyrdi mene)deyrdimki kendici dediuin savadli ali tehsilli bir qizdi.zato basqalariyla gezmedim ailemin basin asagi soxmadim.hemise asagilardi meni .men necede sebrli olmsuam meettelem vallah.
Iannirsanki o òldu anasi dediki oglum sene gore öldu. Men oglum 1 ayliqken evimize geldim.oglum 6 atyliq idi boşandiq 1 ay sonra o öldü.uje 5 aydir meselsi yoxdur.ama yenede arxamca dansirlar.
Aysu111
Amin can(((
Ama bax gör nece böyüyüb, onun bu cür olmasında heç teeccüb yoxdu )
İnşAllah can sene oxşayar, çetinlikle böyüse onsuz böyüyenede mence o çetinliklerin yadına salacaq çünki her kes eledi. Menim yoldaşımda arada deyir her hansı bir şeye ki uşağ vaxtı ala bilmirdim bunu nebilim pul olmurdu) indi istediyim qeder ala bilirem.. yeni nolsun ki onda uşaq idi, indi uje böyüy aile sahibi)..
Dehşetdiye bizim camaatda boşanmısız, ölüb vse çürüyü çıxana qeder danışarlar 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kendçi dimeyi hele vapşee şeherlisen ne olmusan ki) beyenmirdin nie alırdın bes adama diyerler 😄
ehh bacı vaxt gelecek unudacağsan, yadına düşende gülüb keçersen İnşAllah.
hem heç laiq deilsen üzülmeye bu yaşadığlarına..nebilim danışdığlarına baxanda yeni laiq deildin( danışanlarada fikir versen çürüyersenn ele onların içinde 😄
İnşAllah heyatın gözel olar oğlunla esas istediyin kimi olsun ❤️
Deletedmom2 Çox saģ ol canim.vallah bular kendçilwre asagi seviyyede baxelar
Men ooxumus ali savadli exlaqli biri olmusam hemise.hele haqqimda pis danisan olmayib.he nolsun li kendde dogulmusam?men yasimun yarisini seherde keçirmisem oxumusam kurslara getmisem ne gedere yeri gelse.esas insanliq dir kend seher ferq etmir axi.bunu cahuller anlamirlar.bizim imkanimiz olmasada atam hemise zorla da olsa bizi yaxwi geyindirib kecindirib oxudub bizi.ele geyinmissikki seherliler kimi.qiji kimi yox.hele tehsil verib bize.neyimiz eksikdiki bizim.1 ekiz bacim var 1 dene 17 uasinda bacim 11 yasindada qardasim var.17 yasindati bacim nisanlidi qiza baxasan hec kendliye oxsamir ele stilnen geyinirki goresen.hele men onun yaninda qoca arvadlara oxsuyuram😂😂😂Dursun ele danissinki hec demezsen bu qiz haralirdir.hal hazirda bakida qaliriq.artiq 3 ildiki bakidayiq.bundan qabag da gencede oxymusam.men hec allahin toyuq tutmaginu bele bilmirem inanki.ne ekin ne bicin.hec ne.sozum onda deyil.yenu atamiz bizi ele islere yoneltmeyib seherli kimi boyutdu yarasdirmadi bize bizi oxutdu oxudur bacilarimi yenede sagolsunlar .
Ister oxuyan ister oxumayan olsun insanliq olsun.ele ali tehsilli varki agzinin dansigini bilmir cumle qura bilmir.ele oxumayan kendci varki ele dansrki heyran qalirsan.bax bunlar da beledir menim fikirimce.Vafse gerek insan ozunu beyenmesin.yuxaridan asagi baxmasim limseye.eline pul kecen kimi qudurmasin esas budu fikirimce.puldur insani gudurdan hemde.yoldasim ele maass alirdilki 1 ayda.hec menjm atam 4 ay islese o maassi alamammaz.ama pul vernirdi eve demirdi ne isteyirsen ay arvad usagin neyi var ne yox😂😂😂😂😂yaxsiki arxada galdi bunlar.belkede zamandir derdlerin dermani sen demis.insallah o zaman geler yadima duser agilsizliqlarima gulerem
Aysu111
Səndə ❤️ Ehh caan tam razıyam fikrinlə inan kii qatılıram sənə.Ama belələri üçün fərqi yoxdu sən kənddə neynədin, ya şəhərli kimi böyüdün fərq etmir. Əsas odu sən kəndçisən ? Vse bağlandı söhbət) bunlar üçün belədi kankret 🤦🏻♀️ Nə qədər başa salsan ki, kənddə lap qalsam belə şəhərdə qalmağımdan seçilmir yinə başa düşməzlər))
Cann elə bildim gəncədəsiz nə yaxşı burdasız 🥰🥰
Eeh bajıı da o qədər maaşda alırmışsa nə yaxşı heç olmasaa səni evdə saxlıyıb 😂😒 sözüm yoxdu, hələ ki pul olmayanda sənlə yaxşı olub, pul olanda qudurmağ vare adamı yandırır nə olubsan axı ))
Caan İnşAllah gələcək o zaman inan ki 😚😘❤️
Aysu111
Səndə ❤️ Ehh caan tam razıyam fikrinlə inan kii qatılıram sənə.Ama belələri üçün fərqi yoxdu sən kənddə neynədin, ya şəhərli kimi böyüdün fərq etmir. Əsas odu sən kəndçisən ? Vse bağlandı söhbət) bunlar üçün belədi kankret 🤦🏻♀️ Nə qədər başa salsan ki, kənddə lap qalsam belə şəhərdə qalmağımdan seçilmir yinə başa düşməzlər))
Cann elə bildim gəncədəsiz nə yaxşı burdasız 🥰🥰
Eeh bajıı da o qədər maaşda alırmışsa nə yaxşı heç olmasaa səni evdə saxlıyıb 😂😒 sözüm yoxdu, hələ ki pul olmayanda sənlə yaxşı olub, pul olanda qudurmağ vare adamı yandırır nə olubsan axı ))
Caan İnşAllah gələcək o zaman inan ki 😚😘❤️
Deletedmom2 tewekkur can sende yacwi olasan. Ewiii bu karantinnnn lap bezdirib vallah. Hara qutarir qiwa qeder uzatmasalar yaxwidi🤦🏼♀️Nebilim ay baci ele isdiyirem havalar soyusun qiw gelsin. Isdilernen hec aram yoxdu😏
Hee testi yaxwi etsmisen 🥰 Ama InwaAllah ehtiyac olmaz hec 🤲🏻🥰🥰
Freedom
Çox sağol bacı❤️🥰
Caann dime daa 😄😩 ehh inanma uzadarlar bunlar ilin axrına kimi, baxsan heç bele karantin yoxdu ama bizde gec çatıb) tanış Amerikada qalr diyir orda heçne yoxdu, pul verirler bize hele, bizde ama bilmirler nece pul alsınlar)
Caan İnşAllah 🥰 görümde bu ay ne olur 😍🥰 düzü evvel her ayı gözdüyürdüm nolcağ diye,indi ama ele deyilem inanırsan )
Aysu111 Sabahin xeyir canim. Yazdiqlarimi yarimciq oxudum Dunen axwam yoldawim evdeydi deye Bildim ki cavab yazmaga da vaxdim olmayacaq. Ilk once sene gulub ele salanlari Allaha tapwir. Onlar ne bilirleri axi Sen ne yawamisan. Hisslerin itiribler ki seni de ele salirlar. Gulunc veziyyetinde ozleridi eslinde.
Allah o insaninda cezasin verecek o biri dunyada. Can baci hamilelikde doymek nedi. Neler cekdirib sene qansiz. Eslinde susduqca cixirlar adamin bawina. Ele insanlarin qarwisinda hayasiz olmaq lazimdi. Yoxsa ki, fagir birini gorende lapda bawinnan basib isdedikleri kimi doyullerde soyullerde.
birde ki ollar en pis insanlardi. Esdafurullah namaza soymek nedi. Allah ollarin hamisinin balasini versin. Dinsiz imansizlar. O qeder eseblewdim o sozu gorende
Ozunde baci balana gore caliw yaxwi ol. Yaxwi ol ki, balani boyude bilesen, onun behresin gorub her kesin icinde alni aciq, uzu ag men boyutdum ovladimi deyib sineni geresen. Ozunu yipratma. Kecmiwi unutmaq o cetinlieri unutmaq cetindi bilirem. Ama heyat qabagdadi. Qarwina baxib one irelileyib, meqsedlerine catmalisan. Geride qalmamalisan. Ozune gore , en esasda korpene gore.
Aysu111 baci ozun cetinlikler kecmiw qizsan. Yeqin ki, bawa duwursen onun dedikleri hamsi bow weydi. Kendci olanda ne olur ki. Onun alemi o qeder ciliz imiw ki, kend heyati Ona kicik gelirmiw. Ama xebersiziymiw ki, senin dirnaginin tozu bele olmazdi o. Aileside ele oz agildaymiw. Yoxsa ki, Sen neynemisenki esdafurullah deyiller Sen oldurdun)) Gozlerin pul ortub ollarin her weyi ozleri kimi bilirler.)
Deletedmom2 Sabahin xeyir can. Bullar bizimkilerdise uzadacaqlar))bizim dordan iwimiz cetindi. Hem evde otur iwe getme, hem de pul alillar vermekdense 😄Ele adamlara pul verilirki, hem iwsiz olmalidi hemde iwsiz kimi qeydiyatda. Qeydiyatda olmuyanlara corek yoxdu ) Allah sebrimizi vermesin ta vermesin ki, bawimiza care qila bilek. Yoxsa sebr etsek yene gozlemeliyik🤦🏼♀️
Baci yaxwi edib nese gozdemirsen.Unutma ki, matka beyinle bir baw elaqelidi. Ne qeder cox taksan lapda gecikdirmiw olarsan. Duzdu fikirlewmemek cetindi. Ama caliwasan fikirini yayindirasan
Freedom
Salam can ❤️ Dimə daa)) dəhşətdilər, mənimçün fərq etmir onsuz evdəyəm çöldə nə baş verir versin 😄
Düz diyirsən bacı, hə çalışdığım qədər fikir vermirəm can 🥰🥰❤️
sən neynirsən ? Hamiləlik necə gedir ? 🥰
Deletedmom2 he onsuzda mende evde oluram butun gunu😂 Sadece rayona getmeliyem bu yollar acilmirki gedim. Mamamgilden otru ureyim partdiyir 🥺
Mende hecne ele Ev ev ev😕Bawimi uwaq qatir. Wukur yaxwi kecirdirem. Oglumda eziyyet cekmiwdim Urek bulanmalardan. Ama isdiyirem vaxt tez kecsin tez olsun uwaq .
Freedom
Caan 😄😄
hee rayona getmey üçün, pulun varsa gede bilersen bacıı))) caan teki yaxşı keçsin 🥰😍
hee oğlun var idi 🥰MaşaAllah yaxşı onda baş qatır ))
Eh vaxt onsuz ele tez keçir ki(( birde gördün bebiş qucağında vaxt ne tez keçdi ne tez aldım qucağıma diyirseen 😍😍🤗
Deletedmom2 Eslinde Hami gedir gelir ee coxdan) bir bizden bawqa. Yoldawim deyir cermeliyeller. Hemde deyirem havalar biraz serinlesin bizim rayon isdi olur Ona gore gozduyurem Bir terefdende 🙁
He baci adamin bawin uwaq Cox qatir Allah bawina getirsin. Duz deyirsen can. Zamanin harda axib getdiyini bilmirik. Birde goruruk ki, nerdeydik indi nerdeyiz))
Freedom
Hee can taksiler var keçirir ama üstüne ne qeder qoyurlaar 🤦🏻♀️
Hansı rayon ki ? 🥰 hee en yaxşısı gözle ele belke yollarda açıldı düzü adamın inanmağı gelmir ama neyse 😄😄
Amin can 🥰 eh ama decel uşağ görende istemirem uşaq başıma çıxar😂
Eynen can )))
- Düzenlendi
Deletedmom2 Hee eledi))Cox qoyurlar usdune. Ama yoldawim yol mawiniynan cetin gede. Meni de qoymaz heyatda tek getmeye🙄
Uwaqdaki vallah terbiyeden aslidi. Duzdu e decellik qanda olur Ama Esas terbiyedi. Menim oglum balaca olanda o qeder sakitiydiki Hami deyirdi Biraz yekelsin decel olacaq ee butun Evi dagidacaq. Hemwe deyirdim hec vaxt ele ola bilmez. 2yaw yarimliqidi Wukur bu gune kimi ne bir qabimi qirmiyib ne de bawqa weyi. Decellik edir Ama ne olar ne olmaz cox yaxwi bilir. InwaAllah qismet olsun o biri uwagida bele boyudecem. Qorxma canim duzgun terbiyye olan uwaq hec vaxt bawina cixmaz. Birde uwagi bir nefer terbiye elemelidi mence.biri olar deyib o biri olmaz deyende uwaqda caw baw qalir. Ona gore de isdediyin eliyir. Uwaqnan hem uwaq hem Boyuk olmaq lazimdi. InwaAllah sende isdediyin kimi boyudersen uwaqlarini bawinada cixmazlar 🥰🥰🥰 nece yawiniz var sizin?
Freedom
Hee caan)) tek getmey olsa yaxşı olardı ama şexsi maşınla 😂 caaan şiriinn balacaymışş ki😍😍😍 hee qatılıram biri olmaz diyib biri olar dimey, nebilim dehşet bir şeydi, ona göre uşağ böyüyene kimi anca sen dediklerin olmağı daha yaxşı, hem böyüyendede uje bilirsen ki özün terbiye vermisen pis ya yaxşı rahat olarsan)
Can İnşAllah bacı 🥰,
Deletedmom2 Hee can😇😇 Allah butun valideyinlere isdediyi kimi boyudub terbiyye vermeyi qismet elesin🥰