Deletedmom2 oyda o heç de baci😂😂😂😂
İLK SEKSİNİZ KAÇ YAŞINDAYKEN OLDU?
Deletedmom2 hec can balam xestedi gozleri sisib qipqirmizi ne vururq keçmir😥yaziq yaziq baxr uzume.gozunu ovur aglayir😔
Aysu111
😂😂❤️
Aysu111
Caann 😢😢😢 niyə görəsən((( həkimnən danışmısan bacı ?😕 bilmirəm indi uşağlarla indi bir olmarığ, məndə ağrıyanda ya gözümün içi qızaranda təmiz zeytun yağı vururam. yaxşıdı gözün üstünə vurmaq yəni keçir inan ki( zatən yağdı belə bir ziyanı yoxdu(
Allah şəfa versin bacı❤️😕
Deletedmom2 sagol canim he dansmisam alergiyadir deyr antibiotikden olub.ama krem verb kecmirki
Aysu111
Bildim can niye keçmesin ki da(((
İnşəAllah keçer ❤️😕
Deletedmom2 gozunde qirmizi birsey yaranube can indi gordum bilmirem usag niye bele olur😥
Aysu111
Cann niye göresen olur axı 🥺🥺 adam pis olur lap ((( hekime aparasız belke bacı
Deletedmom2 he can apardiq ele baxdi dedi ele.nebilim sabah goz doktoruna aparacam.ozel kilinikaya gorum bunun derdi nedi
Aysu111
Can İnşəAllah qorxulu bir şey olmaz ❤️ Allah şəfa versin 😘
neçə yaşı var ki bacı ya balaca idi diyəsən 🥰
Deletedmom2 çox sagol can.avqustun 18i 1 yasi olacag 😊11 ay 22 gunlukdu
Aysu111
Caaann uxx 😍😍😍 MaşAllah şirin 🥰 ❤️
Tam yimeli vaxtlarıdııki 😂
Deletedmom2 he 😂😂😂yeyirde hami kim gorurse😂😂😂😂7 ayliq falan olanda daha yemeli idi.indi emellj kişi baladi😀😀😀qiza oxruyurdu.hami deyrdiki bu qizdi? Deyrdimki yox inanmirdilar.hele indi indi oģlan sifeti alir çirkinlesir 🙈🙈🙈Çirkin balamdida o menim.Allah hamiya gismet etsin.içi sen içinde baci.Cox gozel hissdir .Analiq çox cetindir onuda deyim.usaga korpeye baxmaq baximlarini temin etmek çox cetindir heqiqeten.ev isini yemeyini adice saç daramagini bile unudursan ancaq usag usag🤦♀️🤦♀️🤦♀️Hele yatmagu dyrmagi yemeyi temizliyi xesteliyi ehtiyaçlari eh daha neler.20 yasim var ozumu 40 yasinda hiss edirem😀😀😀😀Ele yorgun olurki adam.en esasda yatmaģu unutfum.sagolsun yaramaz decel imkan vermir mene mende yatim.Her derdi her nazi cekilir boyiyene geder.Gelki indi gele evlad pis ola.bax ona gore analar yanar yaxilar.men bu gunleri gormeyene geder anamla davada olardim.anam hemise qargiş tokerdi mene😀😀😀😀niye gulurem?cunki esebi olurdu bilmirdi ne desin.mene çatmirdi analiq.hemise deyrdiki ozun insallah ana olanda bileceysen nedir bu ezablar eziyetler.Indi anayam bilirem nedir.neler etmisem çox pesmanam indi.Analarin borcu gayratirlmir bacu çox teessufki.Her doģan ana olmur esas odurki baxasan o sevgini o korpeye veresen.her seyin zamani vardir.ana olmaginda boyutmeyinde.çaliş heyatta hec neye teselme.belke menden yaşca boyuksene. Nebilim.ama telesme.stresden yzaq ol hamile qalmaq isdirsense.stres en boyuk dusmanidir hamileliyin .ele hey dusunme ne vaxt ana olacam deye.dusunme.bir gun ele surpirizle geleceyki sene)insallah meettel qalaceysen ozun bele.Hec vaxt derd etme.Tek ölume çare yoxdur..
Aysu111
Caan 😍😍 ele danışdın mende yimey istedim aaxııı 🥺 aa çirkin dimee uşağa 😄
mesajı oxuyub bitirene qeder tebessüm qaldı sifetimde)))
Amin can Amin çox sağol canm❤️
A bajı 1 uşağdı beledi çox olsa sen ne ederdin kankret özünü unudardın ki 😂
İnşaAllah böyüyende ana qedrini bilen,başa çaxmayan oğlan olar bacı 🥰
dime da yazığ o analar oğuluna qızına baxıb fexr etmeydense eksi olur.. adamında yazığı gelir.
caan mamanda ne diyib amaa 😄😄😄
menimde mamam diyirdi hemişe seni görüm özün kimi ele uşağın olsun onda başa düşersen meni) ama heqiqeten evlendikden sonra mamanın ve ya vapşe ailenin qedrini bilirsen, her gün mamamı fikirleşmesem olmur mende( yoxsa evde olanda heç soruşmurdum necesen zad)
Doğurdanda dediyin kimidi can(( uşağ istiyirem diyib, ama o uşağa baxa bilmemek tam bütün haqları vermemey ya ana olmağ nedi diye bilmeyenden sonra nebilim da((
esas mende esebdi( ama düşüne bilmirem birde menim uşağım olarmı diye çox qeribe gelir)
İnşaAllah can o sürprizi gözdüyürem gelsin xeyirli vaxtda 😅🥰🥰❤️
Deletedmom2 canim insallah olacag sebrli ol.mende esebi biriyem.hamile olanda herkes eseblwsir hormonlar deyisir duygusal olursan.ama mende daha beteri oldu inanki.her saat aglayardim.oz yanimdan yoxe.Agladardilar😔Usag doguldu eynen menim kimi oldu.tesir etmisdi korpeye.1 yasi bitecek çox esebi mizmiz hessas strwse tez giren kaprizni egoist usagdi.baxsan hereketlerine hec demersenki deqiq bu 1 yasindadi?😂😂😂hereketleri ozunu aparmagi biliciliyi 3 yasindayi usag hereketleridi.hele kusmeyini groesen qisqanmaģi falan😂😂1 yasinda usag ne qanir qisqanmagi ?bu ele bilrkj.çox hessad usagde umumiyetle 1 deyqe ona baxma gorurki sen ona baxmirsan sesin atir basina dagidir evi aglamagiunan .yadinda saxlayir hemde terslesir biznen😄😄get gede maraqli hereketleri çxir ortaya inanki.
Evvelce 1 ayliq 2 ayliq…..uzanireyy bide baxrsanki aha 7 ayliq oldu bide 10 11 12 eh hele neler neler.cetinlikleri hele..men evli deyilem ayrilmisam ayrilandan sonra korpemin atasi rehmete getdi.qohumumuz idi.geldi bize gordu meni xosladi basladiq dansmaga.o zaman 16 yasim var idi.kollec oxuyurdum.onunda 24 yasi var idi.her neyse ancag bunun dediyi olurdyfa tesevvur ele.cox qisqanc idi bide agzi pis idi her soz deyrdi.men qebullanirdim amma onu.meni sevirdi ayrilirdim ayrilmazdi hec vaxt herdefe bize gelirdi barisirdi menle.men olmasam ölerdim falan deyrdi😄Ama bos imis yalan imis.evlendim.hamile qaldim 3 ayliq hamile idim.qanaxmam oldu qizim olacagdu itirdim qizimi.ondan sonra basladi meni aldatmaga pis elemeye .bide gordumki yene hamileyem.ogluma).9 ayi men nece stresle aglanaqla kecirdim tek Allahim bilir inanki.xeyanet ederdi kufurler ederdi.sora gelib barisirdi.dozemmirdi.hemde qohum idi deye cekilmirdim.usag oldu 1 aylq idi oglum.mene dediki yoxsan mençun sevmirem falan filan.pis sekilde doydu meni.hec o adam feyildi ele bil ) ele basqa insan olnusduki .sebeb axtarirdim bilmirdim.1 seher texfen xelvetce qaçdim o evden birde geri donmedim.5 il tanidgim insan necede basqaymis.heqiqeten tanimamişdim.hemise mama deyerdiki qizim ondan ayril men arxandayam nisanli idim o zamanladr.dedim yox ana men sevirem onu.mama hemise deyrdiki o seni sevmir o seher oglani sen kend qizi.o bakida sen gencede.ne herley8re seni.o basqasiyla yatrda dururda.seni elinde saxlayir prosta qiz ayril pesman olacagsan toy gunume geder anam dediki qizim yaxwi fikirles ayril bu adam deyil bundan aileye sadiq insam cixmaz.qulaq asmadim çox pesmanam indu.kass anami vaxtinda dinleyerdim.anam henise bu insan ustunde mene qargiş ederdi.onda deyerdi ana olanda ovladini nece sevdiyini goreceksen deye.anamin dediklerinjn hamisi olduye inanirsan.meni geri gelende.bu defe basima qaxdilar biz sene dedik dediler sen inanmadin dinlemediler.haqli idiler cunku.ne deye bilerdim.ovladim ucun atama sigindim.boşandim.1 ay teze kecdiki o öldü.bu defede balama yetim dediler.yene susdum.her seferse basima vurdular bu insani.pesman etfiler meni herseye gore.
1 oglum var ona gore dozurem herseye.isteyiremki o yaxsi evlad olsun.kimse kimsenin derdi bilmir baci.çox gulenin cox zarafatcilin derdi seri boyuk olur inan mene.heckime inanma.calis guclu ol sebrli ol heyatda ozunu ezdirme hec vaxt menim kimi.men cox ezdirdim. Hami uzume her soz deyrdi axir deysdim soyuqqanli oldim herseye.
Aysu111 Hekayeni oxudum baci Cox tesirlendim. Allah komeyin olsun. O bir balani sene gozu dolusu versin. Hec vaxt ne balan ne sen Heckime mohtac olmuyasiniz Allahdan bawqa. InwaAllah korpen emeli saleh ovladlardan olar, her zaman seni el usde saxliyar. Kenardan deyilenlerede fikir verme. Kim ne deyir desin . Sen Allaha sigin balani boyut ❤️
Aysu111
Caan anasının balasıdıdaa oxşuyub 😄😄
nç nç doğru imiş demey o eseb stressler falan hamileliy vaxtı düzü inanmırdım(((
can ay bacı İnşAllah böyüdükce keçer o esebiliyi 1 yaşı yoxdu bunun etdiklerine bax sen helee))😍 indiden bajı qız tap oğlunun kaprizlerine dözsün 😂
Can bacı pis oldum lap qısa vaxtda o qeder şeyler yaşamağın.((( doğurdan mamanın sözüne qulağ asmırığ diyiriy bizden yoxdu biz biliriy uşağ deilik heqiqeten ele deyilmiş..(( heyat vurur her defe sağolsun)
aydaa dehşeet indi ayrıldın deye her kesde danışar yeqin, Allahın qederi 1 ayda gözlesen ölende uje heç ele olmayacaqdı yeqin ki.
Eh kim olur olsun ne deyirlerse yerinde versen cavab gözlerinde ele olacaqsan uje ele danışacaqlar haqqında ki aman bidene eşitmesin)
İnşAllah şirin oğlun atasına oxşamaz. Nece terbiye etsen o olacaq, maması ele terbiye verecek ele böyüdecek ki tesevvür edirem bu qeder yaşamınla nece böyüdeceyini :) baxdığca fexr edeceksen İnşAllah 🥰
ne qeder soyuqqanlı olsanda bu seni güclü etsin esas ❤️
- Düzenlendi
@Freedom caan salam 🥰❤️ Necəsiz ? )
Deletedmom2 Wukur ureyim salamatciliqdi. Belede yavaw yavaw gunneri yola verib tezlikle bu yaydan cixmaq arzusundayam. Sen neynirsen?Necesen? Deyesen test gelen aya qaldi?
insan evlendiğmde 22 yasında