Merhabalar iç dökme olsun biraz eşimle gün gğn uzaklsştık saygı sevgi yok oldu çok kaba davranıyor birşey sorarım tersler bu arada hayatında biride yok eminim yani hep istiyorki herşeyini hazır ediyim arkasında koşuyum biryere gitmiyim ama o gideceğinde sanane der falan filan ama kendi hiç ilgi gmstermez hamileyim 2. Ye sen yat dinlende çocuğa bakıyım demez ne halt yiyorsunda der kışın evde mesela hep bir gün olsun bi işey yardım etmez çocupa bile bakmaz yani kahvaltı hazırla birgün demi yok ne yatıyonnkalk kahvaltı hazırlasana yemek yapsana hep böyle gram saygısı yok hayvan gibi davranıyor küfür ederek konuşuyor rahatsz olduğumu anlatıyorum ama gram anlamıyor böyle yaptıkça uzaklaştım bende umursamıyorum artk yatakta hatırlıyor sevgini hamile olduğum için. Ağrım var diyip yatıyorum ruhsal hissedemediğim sevgiyi bedensel yalandan veremem boşanma dururumda yok hiç merak etmez riskli gebelik geçiyorum hastaneden çıkınca aramaz naptın bebeğimiz nasıl diye falan filan sizde ne yapmalıuım biraz çeki düzen versin kendine boşanma imkansz konuştum değişmiyor napocam yardım🥲 bu arada eskisen böyle değildi yakını öldü falan sinirli değişik bir insan oldu
Eeeş sorunu
Kızlaaar
Nerelerdesiniiiz kız
Buseek seni kaybetmekten korktuğu an düzelir. Gidemeyeceğini bildiği için böyle yapiyor. Bi ağzına sicsan anlar anyayi konyayi
HurremSultan kaç kere yaptın bacım insan arszsa napacan
Buseek bazen.bize de oluyor ara ara ama normalde o kadar iyiyiz kiiii inanamıyorum sanki üstümüze kara bela çöküyor. Acaba nazar olabilirmi gözlemlediğin detayları versen bize
HurremSultan nasıl yani canım açık herşeyide yazdım aslında
Buseek ikinciyi niye yaptın? Bence uzaklaş her anlamda.
Buseek ahh kuzum ahh. Böyle ömür mu gecerrr. Rabbim kocana anlayış sevgi saygı versin dua dua dua. En büyük kurtarıcımız bu. Önceden böyle değildi demişsin muhtemelen şuan ruhsal bozukluğa girmiş bünyesi kişiliği insallahh zamanla düzelir ya da alışkanlık yapar böyle devam eder daha da kötüye gider. Senin buna taviz vermemen önemli olan. Bak erkekler boyun eğen kadınları değil. Onlara kök söktüren kadınları severr. Zor olacaksın. Herşeye tamam demiyeceksin evliliğim için falan değil işte. Hayat böyle ilerlemiyor. Aksine disiligini ve seertligini göster bak nasıl da gotunden koşuyor. Kızzz erkeklere çok yüz vermeye gelmez. Yardım etmiyor mu kavga et. Rahat verme ona. İllaa yapacak bir yapmayacak iki yapmayacak 3 yapacak. Sen sustukça senin üstüne biner. Buna gelme sakın. Tek diyeceğim herşeyi sen ustlenme yapmıyor mu sende yapma.
Bsrkaya gerçekten doğru diyon, hepsi mal bunların rahat rahat yaşamak varken ne diye kavga ede ede yaşıyorlar hepsinin kafasında tahta eksik
Ask_hosmus öylee evlilik böyle birşey değil ki. Ben babamdan görmedigim için çok yadirgiyorum belkide. Benim babam da erkek mesela. Yetiştirilme tarzı işte. Bu erkeklerin bu macolugunu anlamıyorum. Evini seven eşini çocuklarını seven insan bunu yapamaz zaten. İçinden gelir eşine yardım etmek sarılmak öpmek beraber yapmakk güle guleee biz esimle öyleyiz mesela. Yanii bu insanlar hep mutsuz olur bu şekilde. Hele ki erkekler. Sonra diyorlar mutsusuz. Eee sen mutlu olmak için ne yapıyorsun ki. ?
Bsrkaya hee bide demezler mi karı dırdırı yedi bitirdi beni diye kurban olsunlar karılara😂 bı güzel söz yok sonra karım benle ilgilenmiyor oluyor dimi
- Düzenlendi
Ask_hosmus kız o laflara sen ne inanıyorsun Allah askinaa , karısız yapabilir mi erkekler içleri dışları karı olmus 😂 dır dır yapıyor diyee mecazi söylüyorlar değilse ellerinden gelse 10 tane karı alır bu erkek milleti doyumsuz anaammm 😂 benim fizigimi benden daha iyi biliyor erkekler mucidimiz olmuslar artık her gün yeni bir icad öğreniyorum erkeklerden 😂 biz bu kadar şey bilmiyoruz onlar hakkında. 50 tane karıya bakiyorlar gün içerisinde yolda orda burda onlar bizsiz nere yaşasın isteee evdekine değer vermezler gözleri dışarda nerdee.yine karıda bı ot da agacda değil meselaa.
Cicekliperde ozamanlae iyiydi çünkü
HurremSultan ayyy yoookk öyle deme benim en yakınımda varrr. Tam bir hırrttt. Yanımızda karısına aşkım cicim evde yi tam bir şeyt. N. Bunların cinsi boyleee. Kadın babasına gitti. Babası kızıma böyle yapmaktan şimdi git bu evden dedi. Yok ben eşimi seviyom babalar falan. Sonra eve geri bi gitti hrt aynıı h. İrt değişen birşey yok. Bazıları öyle enteresan kiiii. İnan benim gibi bir insan bile. Karşısındakine bu gerçekten anlattığın adam mı dıe sordu. Alcan ümüğünden çarpıcan duvara. Yüzsüzlük desen var. Saygısızlık desen var. Var da var yani
Bsrkaya ne inancam kız ,ben abilerimden bilirim doyumsuz pislikler😂😂dediklerinin hepsine katılıyorum 😘
Ask_hosmus hic abim olmadı vallaa bide olsaydı vallaha bu gözler kulaklar kim bilir daha neler duyar görürdü 🤭