Bsrkaya ben neler gördüm duydum ah ah 😂 o yüzden eşim yapmaz demiyorum 😂😂 abim eşini aldatmıştı annem gidip kızın saçını başını yolmuştu , sonra eşi öğrendi neden yaptın falan diyo valla yapmadım diyo abim,fotoğraf var gösteriyo kız, hala diyo o eski fotoğraf , kızda dedi üzerinde benim aldığım kazak var dedi orda zort oldu zaten ,salak bu erkek milleti , bi arada daha evlenmemişti gene sevgilisini aldatıyordu bu, diğer sevgilisi buna kavanozun içinde sözler falan yazmıştı küçük küçük kağıtlara resimlerini çıkartmıştı abime vermişti abim de sen tut dolabına koy ,sonra diğer sevgilisi bizde kalıcaktı demiş bu çocuğun dolabı karışık kıyafetlerini katlim bari demiş orda patladı olay zaten, bi kerede sevgilisi abimle evdeymiş diğer sevgilisi de beni aradı size gelicem evdemisin dedi evdeyim dedim abim odasında sevgilisiyle beraber abimi çağırdım yanıma diğeri geliyo dedim nasıl üstünü giyindi ayakkabısını giymeden aşağı indiler sevgilisi diyo ne oldu ,abimde annem geliyo kızar şimdi diyo kızda korkudan kaçtı garibim bilmiyo metres geliyor 😂😂