Merhaba arkadaşlar geçen ayın 5 6 si gibi adet oldum 5 gün sürdü hemen ovulasyon testine başladım ama sürekli silik çizgi şuan adetime 10 gün var hala silik çıkıyor hiç kiyu görmedim neden oluyor bilginiz var mı @TombulHatun @HurremSultan @Eskobar @aykirikadin @She_angel @Dogruu43 @Duruukus @gozdenur @Great_Starfish @kaktuskadin @Lilo @Cicikiz @Cicekliperde @Buzlulimonatam @Bsrkaya @Nurrrrrs @melodi aklıma gelip de postlar da olan arkdslari etiketledim umarım cevap veren olur

Bende hiç ovulasyon testi kullanmadım canım yaa 🥴 yardımcı olamadım kusura bakma ama kullananlar yazar şimdii canım 🤗 hayırlısı olsun inşallah hakkında 🤲

Bir_bayan99 her ay düzenli adet oluyor musun 30 günde bir. Yani her ayın 5inde mi oluyorsun? Çok erken başlamışsın teste adetine daha 14 gün var eğer düzenli oluyorsan testi yapmaya devam et önümüzdeki iki üç gün içinde kırmızı olacağını düşünüyorum. Şeffaf sümüksü uzayan akıntı oluyor yumurtlama zamanında ordan da anlayabilirsin.

Org112 evet kaçırmak istemediğim için erken başladım düzenli adet görüyorum

gozdenur evet adetim düzenli doktora gittim binsorun yok dedi ne kadar doğru bilmiyorum tabi

Org112 daha öyle bi akıntım olmadı acaba her ay yumurtlama olmaz mı ki kafam karisti

Bir_bayan99 Her kadın her ay yumurtlamaz kimisi senede 9 10 defa yani bir iki adet dönemi boş geçer sen koyulaşana kadar yapmalısın kiminde adete 2 gün kala falan koyulaşır tamamen bünyeden bünyeye bağlı bir durum

gozdenur bebeğim sürekli mesaj kutuna bak,bazen sana yazdığım iletilmiyor,bildirim gitmiyor yani . Ben aktif olarak cevaplıyorum bilgin olsun

Bir_bayan99 canım sen adet olana kadar teste devam et,kimisi adet olmaya yakın bile yumurtlamayı görüyor belki seninde boyle olacak. Doktora gittiysen yumurtlamada falan bi tembellik yoksa belkide bu ay yumurta tam seviyeye buyumedigi icinde pozitifi gormuyo olabilirsin.bence tekrar ayni sorunu yasarsan bu defa doktorla yumurta takibi yaparsın nekadar mm buyudugunu en azindan emin olursun.yumurta olusup buyumedigi icinde bu sorun olusuyor

Bir_bayan99 ben hiç ovulasyon testi kullanmadım ama benim kuzenim kullanıyor uzun zamandır ve onunkinde hiç daha silik çizgi vs olmadı hep tek çizgi oldu

Bir_bayan99 Bn de dün başladım adetimin bittiği ertesi gün silik cizgi çıktı 2 günde ama gittikçe koyulaşıyor dene göre koyu geldi bana ibş bu ay tutar bebek çok istiyoruz eşimle sağlıklı hayırlı bir şekilde olmayan herkese nasip olsn isteyen herkese