She_angel teşekkür ederim yinede🌟
Ovulasyon testi kullanlar bakabilir mi😌
Bir_bayan99 ben de hiç ovulasyon testi kullanmadım
Ben kullanmistim Ben 6. Gün Fln basliyodum hep ovulasyon a 13-14-15 Gün yumurtalamam oluyor cift cizgi oluyor Ama bazen adete yakin da cift cizgi cikiyo hangi marka kullaniyosun
Ebru-20 laboquick diye bi test 9 gün var hiç çift görmedim devam etsem mi ki
Bir_bayan99 devam et tabi adete yakinda olabilir. Kasiklarinda agri uzayan akintin oluyosa Bu yumurtalaman oluyo demektir
Bir_bayan99 ay yavrum bende kullanmadım ya bilmiyorum 😒
Bir_bayan99 kusura bakma canım postunu geç gördüm bende kullanmadım kullanan arkadaşlar inşallah yardımcı olmuşlardır 🫶🏻❤️
Bir_bayan99 bakarlar canım
Ebru-20 inşallah söylediklerimizi dikkat ediycem😌
Cicikiz teşekkür ederim yinede 🌟
Buzlulimonatam teşekkür ederim sağolun🥰
Bu gün iki çizgi çıktı geç olmaz inslalah 🥰
Bir_bayan99 merhaba birkaç aylık konu ama sormak istedim size işe yaradı mı ovulasyon testleri bende 3 gundur kullaniyorum henüz yumurtlama gostermedi
nalid malesef. Bende olmadı ama benim sorunum farklıymış o yüzden olmadı moralinizi bozmayın çift çizgiyi değerlendirin umarım kalbinizden geçen olur 🥰
Bir_bayan99 ya sağlık olsun inşallah rabbim gönlünüze göre versin 🤲💞
Ben yumurtalama gördüm değerlendirdim bekliyorum ama hiç umut yok içimde nedense🥲
nalid biliyorum söylemek kolay ama kafamda bıraktım istediği zmaan gelsin dedim dün öğrendim hamileymisim rabbim isteyen herkese versin sağlıkla gelsin bebekler sanada dua edeceğim rabbim kalbine gönlüne göre versin ❤️
Bir_bayan99 yaaa gerçekten mi çok sevindim inanın rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin🥰🥰 teşekkür ederim inşallah bende en kısa zamanda sizin gibi güzel haber alırım dua edin❤️😊
nalid çok şükür canım amin amin bana da haber ver dualarom seninle ❤️
Bir_bayan99 bugün regl oldum canım olmadı maalesef 😔