Ben kullanmistim Ben 6. Gün Fln basliyodum hep ovulasyon a 13-14-15 Gün yumurtalamam oluyor cift cizgi oluyor Ama bazen adete yakin da cift cizgi cikiyo hangi marka kullaniyosun

Bir_bayan99 devam et tabi adete yakinda olabilir. Kasiklarinda agri uzayan akintin oluyosa Bu yumurtalaman oluyo demektir

Bir_bayan99 kusura bakma canım postunu geç gördüm bende kullanmadım kullanan arkadaşlar inşallah yardımcı olmuşlardır 🫶🏻❤️

Bu gün iki çizgi çıktı geç olmaz inslalah 🥰

4 ay sonra

Bir_bayan99 merhaba birkaç aylık konu ama sormak istedim size işe yaradı mı ovulasyon testleri bende 3 gundur kullaniyorum henüz yumurtlama gostermedi

8 gün sonra

nalid malesef. Bende olmadı ama benim sorunum farklıymış o yüzden olmadı moralinizi bozmayın çift çizgiyi değerlendirin umarım kalbinizden geçen olur 🥰

Bir_bayan99 ya sağlık olsun inşallah rabbim gönlünüze göre versin 🤲💞
              Ben yumurtalama gördüm değerlendirdim bekliyorum ama hiç umut yok içimde nedense🥲

nalid biliyorum söylemek kolay ama kafamda bıraktım istediği zmaan gelsin dedim dün öğrendim hamileymisim rabbim isteyen herkese versin sağlıkla gelsin bebekler sanada dua edeceğim rabbim kalbine gönlüne göre versin ❤️

Bir_bayan99 yaaa gerçekten mi çok sevindim inanın rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin🥰🥰 teşekkür ederim inşallah bende en kısa zamanda sizin gibi güzel haber alırım dua edin❤️😊

gozdenur yumurta tembelliği var ise pik ve çatlama olmaz değil mi