Yasak_elma Slaedz06 Evin içinde gelip gectikce eşimi taciz ederim ellerim falan bakış atarım anlar aksam maç oldugunu beberi uyutunca hurraa😂😂😋😋
HurremSultan Slaedz06 ehehehe benim koynuna sokulmam yetiyor. Bazen direk dudağına yapisirim bazen de naz niyaz işte arkamı dönüp dayanırım xgnsvxjxxh zaten harekete gecmeme imkanı yok😂😂🔥
rafadanyumurta Bu aralar forumun libidosu tavan maşallah 😅 Ben istediğimde direkt gider söylerim sevişelim mi diye bazen hazirlanirim öyle
Gurbetgelini_ rafadanyumurta valla kız aynını ben yazıcaktım maşallahınız var yani hepiniz uçuyonuz anam bu ne 😂Allah bereket versin ne diyelim Sizin yazıdklarınızı görünce kendimi biraz şey hissettim 🙄(odun😂)
Etipetito Slaedz06 Benim ki fırsat verse bi şekilde başlatırım da işte fırsat vermiyo adam sürekli kendi başlatır😂🤭
peria Kızlar sizde neler varmiş yaa ööölee. Ben yanina uzandığımda bile saldırır hemen, ekstra bi şeye gerek yok zaten. Ama ben istediğimdede bi şey söylüyor hmmm yapıyotum mızıldanıyorum, canin bi seymi cekti diyo, anlıyor yanii
Yasak_elma HurremSultan tava öyle kızartma tavası anlamında değil kız yani zevke kivama getiriyormuş kocası o😉😄
buzdankalpler Slaedz06 başlatamıyorum 😂 direk çok yorgunum diyo. İstek vs kalmıyo haliyle sonra koca gün kovalasada nanay
TombulHatun Slaedz06 bazen eşofmanın içine direk elimi daldırırım, bazen ufak bir öpüş, bazen de fırını ısıtıyorm diyip mesaj veririm o anki ruh halimize bağlı 😂😂
Gurbetgelini_ TombulHatun Ahahahahah😂çok iyi ya fırını ısıtıyorum😂nerden aklınıza geliyor böyle şeyler 😂benim ki anlamaz valla bacım
Sedaa Slaedz06 bir kaş göz işaretimle odada bulur kendini 😂 genelde hep eşim başlatır. Ayda bir defa felan bana fırsat verir 😂