Kızlar selam. Ben 7temmuz sezeryen oldum. 15gun falan kanamam oldu. Şimdi hic bir şey yok. Ne zaman duzenli regl olucam.? Sütüm kesilincemi? Ben duydumki süt veren anneler regl olmuyo. Zaten korunucam. Amma korkuyorum birden hamile kalsam? Nerden bilicem ben? Bebegimi sütten kesmek istemiyorum. :(
Ne zaman olucak.
E_Nasiba Salam Canim necesen? Elifim necedi ? Kesilmeyin normaldi. Birde qirxina yaxin eger xesdelensen 40 bawi olub xesdeleneceksen. Sonra her ay aybawi olacaqsan. Ola bilsin ki, duzensiz olsun, gecikmelerin olsun. Normaldi. Ama ele adamda var qirxbawi olmur. 5-6 aydan sora xesdelenir, elesi var 1 ilden sora xesdelenir. O uje orqanizmnen aslidi. Sen qorunmani elden verme. Onsuzda sud verende ekser vaxt hamile qalmaq olmur biraz cetin olur. Ama her adamda da ele olmur. Qorunsan hamile qalmazsan narahat olma.
E_Nasiba
Salam can, menim bacımda 40 gün bitenden sonra ele, normal aybaşı oldu yeni süd verir
Deletedmom2 nebilim canım cox adam deyir süd veren ana aybawı olmur. Caw baw qalmıwam.
E_Nasiba Teki yaxwi olsun bal kizim. Men evezden boynunnan kokluyaraq op🤗🤗🥰🥰 off en daddi yeridi 😋😋Wukur bacican. Mende yaxwiyam. Bebewde yaxwidi. Heleki idare edirik ) Qorunursansa qorxma. Sud verende biraz geri atmalar olur. Eslinde guya men her ay xesdelenirdim. Ama 10 gun flan gecikmeler Olurdu. Oda deyiller ki, olur sud verende normaldi. Ama men hec qorunmamiwam. Taki 10 aydan sora hamile qalmiwdim. 10 ay erzinde hamile qalmamiwdim hec. Sud qoymuyub hamile qalmaga yeqin. Ama Oda adamnan aslidi. Qalanlarda coxdu
E_Nasiba normal can.neli emzirenlerde cox vaxt olmir hormonlar deyisir oncun.ehtiyatli olmalisan spiralla qoruna bilersen.bide şam var farmateks qoruyucy sam.komek eder insallah
E_Nasiba süd qorumur ha ehtiyatli ol
Freedom men sud vere vere xestelenirdim baci.
E_Nasiba
Belkede adamnan adama deyişir can
Deletedmom1 Mende sud vere vere Xesdelenirdim baci. Ama hec qorunmurdumda. Sud Vermek qorudu meni tam 10 ay. Ama ele hemin ay iliwenner de var sud versede. adamnan aslidi.
Mende esitmisem sud veren almursan amma hamile galmag olur