• +18
  • GECENİN SORULARI 2🔥👌💅🏻

Hadi başlayalım askolar buralara kan gelsin artık yaa🔥😍🤍♥️

🔥İlişkide ilk kim dorulara ulaşır
🔥Eşiniz her ilişkide sizin isteklerinize önem verir mi
🔥yalamayı mi seversiniz yalatmayi mi😋🤣🤣
🔥daha önce denediginiz en ilginç ve komik pozisyon

HurremSultan Aşko efsoo posttt😘
    🔥Tabikide benn😁 eşimden çıt çıkmaz🤣
    🔥Bazennn😏🤭
    🔥Her ikiside genelde yalarımm amaaa🤭😁
    🔥Komikk yok galiba ama ismini bilmedimmm çok pozisyon denedikkk🤣

Oooo fenaaa postttt 🔥🔥
      🔺İkimizde aynı andaa 💥
      🔺 Her ilişkide verirrr öncelik kadın mutlu edilmeli bence 🙃
      🔺Her ikisidee olabilirrr biri tatlı biri tuzlu 🤭 ama bizde olmuyor 😂
      🔺 Durex’in kadın tırtıklı prezervatif kullanmistik ilişkide en son böğürüyordum zevktenn 🤭 amaaa bir yere denk geldi o kesin çünkü bunu sadece 2 kere yaşayabildim ne yaşadığımı bilmiyorum sadece ultra zevk beynim uyuşuk gözlerim karariyor vee bütün vücudum karincalasiyor istemsizce de bögürüyorsun 😂 amaa nasıl bir seydii 🙈 eşim beni ilk defa öyle görünce noluyooo busraa diyisinii halaa gözümün önünden götüremiyorumm 😂🤭 (doggy pozyn)

Hayatonemsemeyedegmez ahahaha helal lan helal sana yusfiii diyelim kocana maşallah diyip nazarlık takalım gshsxnss bu ara adamlarda bir sıkıntı var maluummm🤣🤣 o bazen bence bizde de oluyor ya her zqman modumuzda olamayabiliyoruz robot değiliz sonuçta wma önem vermesi güzel birsey♥️🔥

Bsrkaya ayy içime boşalınca bizde aynı anda oluyorduk ama artık olmuyor maleswf korkuyoruz bebekden dolayi😁🔥 önce ben sonra o oluyor artik 💥🙈 bencede ya kadın mutlu olmadığı zaman adamlar mutlu olmamalı benceehh
        Ay kanka o bana geçenlerde oldu ama varya nefesim kesiliyordu artık. Kocam korktuuuu ahahahaa sürekli durup iyi misin falan diyordu ahahhaa ağzımı kapatmaya çalışıyor falan ama nafile bayılıyordum zevkten xgsmjxxhx Ay keske hep olsa😁😁😁🔥💥

Her okuyan cevap versin yeter gayriii burayı amacına uygun kullaniinnn aaaaaa öldürdünüz kız perideyiii

HurremSultan
          🔥her ikimizde ya
          🔥asla oldu bittiye getirmez sevmem
          🔥her ikiside
          🔥 kız otelde yatakta başlayıp tuvalete bitirecektik işte ben lavoboya oturdum lavaboda yüksek eşim pozisyon alamadı ayağı kaydı bi yere düştü bende kahkaha atıyorum hala adamın ayağı incinmiş ama hala yapmaya devam ediyor of 🤣🤣🤣 erkekler kapatılsın

She_angel kız ayni anda mi gxbsjxn ahaha yalnızca ağzının tadını bilenler herikinjsi sever🤣💅🏻🔥 Ay ayak bükülmesi acayip birsey ya ahahhaah nasıl devam etti nasillll 😆 birde bu olay geçen gittiğiniz tatilde mi oldu yoksa🤭🤭💥

HurremSultan anlık acısını yaşadı 😂
              Ağzımızın tadını biliyorus demek ki ahhahahahahah offf gece gece günaha sokma beni hüremim hayır ya gecen gittiğimiz otelde ben regliydim. Doruklara ulaşamadık adamın hevesi kursağında kaldı 🥹

HurremSultan
                🌸bazen o bazen ben
                🌸isteklerime onem verir
                🌸yalamayi da yalatmayi da severdim ama esim artik istemiyor dini sebeplerden dolayi yapmiyoruz
                🌸ilk tatilimize ciktigimizda otelin balkonunda plastik bir sandalye vardi. Gece sandalyenin ustunde seviselim dedik balkonda. Ben kucakta biraz hizlaninca cattt kirildi sandalyenin bir ayagi. Once esim, sonra da ben dustuk😄😄hatirladigimizda hala kahkahalarla guleriz😄

She_angel ahaha ağzının tadını Bilen diyince de sen bu saatten sonraaa xgsxbx günaha da girme dur kshxx