HurremSultan TombulHatun kizzzzz Allah seni adam düşüp nasıl devam etti banyonuz ne kadar geniş aklımda evli sorular sgsjxxkxnxnx
TombulHatun HurremSultan kız göt kadar duşakabinin içinde hemde üstüme düşünce hızını kestim kafa göz vurmayınca devam ettik dogy 🫣🤣🤣
HurremSultan She_angel gshsjdd kız bu adamların pipisinin keyfi isteyince nasıl da her koşulda yapmasını biliyorlar canları istemeyince de öldürsen kalkmiyor😂😂
HurremSultan Ask_hosmus ayy ev mi tasiycaksiinnn kız gerçekte de yakın olsak hep beraber yapardık ne guzelll
HurremSultan Ask_hosmus Ay kankaaa nasıl aynı anda oluyor yaaa ben üstte olabiliyorum sadecee eşimde içine bosalmadigi için önce ben sonra o oluyor mecbur
HurremSultan Ask_hosmus aggg tavşan ciflesmesineee olduumm biz her ilişkide böyle oluyoruz yanlizz ama ben erkek tavşan gibi bayılıyorum kocam degil😂😂
HurremSultan She_angel banyoya sevisme sonrası mic mic yapmaya gidiyorum ama kocam banyoda yapmayı sevmediği için genelde sinirlenip çıkıyorum banyo fantazimiz de yalan oluyor yani😂
HurremSultan TombulHatun ahahaha Allah sizi netmeyeee xjsgxkx pbur tarafa gidince bize bunları izletmexler demi ya gxalhxx hep pyle korkuttulat bizi küçükken yaptığınız herseyi izleticekler diye varmi öyle birsey bilgisi olan varmi🤔🤔
HurremSultan Bsrkaya ayy evet ya bende onu diyorum. Bak zaten beni bugün sinir etti yine sinirlendim gxgxhxhdd tüm fantazilerimin katili bu adam😂😂 su çok gidiyor diye stres oluyor sonra suyu da sevmiyor gibi gibi birsuru bahane gxjxjhdd
HurremSultan TombulHatun ahahaha valla bilmiyorum bilen biri aydınlatsın bazen en can alıcı yerde yarabbilalemin inşallah bu sahneler izlenmez diye içimden geçiriyorum 😂😂😂