@“Ask_hosmus” çok sağol canım anlattığın iiçin amin inşallah 🙏🏻❤️

@“Duruukus” evet ya çok zor su meselesi büyüklerimize soruncada ben şekerli su veriyordum ver falan diyorlar istemiyorum çocuk alerji falan olur amin canım inşallah sağ salim olsunda 🙏🏻❤️

@“Duruukus” evet ya çok zor su meselesi büyüklerimize soruncada ben şekerli su veriyordum ver falan diyorlar istemiyorum çocuk alerji falan olur amin canım inşallah sağ salim olsunda 🙏🏻❤️

DuyguSimral22 öncelikle sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah bebeğini sonrasına gelicek olursam valla bacım beni linclemesin kimse herkesin kendi kararı benim 2 tane çocuğum var 1 tane kızım 1 tane oğlum var 1 haftalıkken kızıma başladım suya çünkü kızım mama içti beni emmedi 25 günlükken de oğluma başladım suya çünkü bende oğlumu agustos ayında doğurdum çok sıcaktı emiyodu ama mecbur verdim sıcaktan ikisinede hiç bişey olmadı çok şükür

DuyguSimral22 bıngıldak deniliyor galibaa bende tam bilmiyorim ama demek istedigin yeri anladım 😅 oradan sorun olmadı ama böbreklerine vurmuş susuzluk yanii doktorlar bu sefer anneye suç buldu. Siz bizim şu vermeyin dediğimize ne bakıyorsunuz diye bide zaten bardak bardak değil ya yarım çay kaşığı hem ağzı pamukçuk olmaz hemde vücudun istediği birşey su. Su hayattır su sütun yerini tutmaz ki

DuyguSimral22 yok canım hiçbir alakası yok hatta orası için ebenizin size bebekler için olan d vitaminleri vericek sizde düzenli kullanın.
Onları kullandıkça orası sertleşiyor

@"Deli-hatun"teşekkürler canım bilgilendirdiğin için❤️