İyi akşamlar kızlar. İPhone almak istiyorum ama 14 mü 14pro mu 14 pro max mi? Kibrista yaşıyorum çok fiyat farkı yok öyle Türkiye kadar ama ilkkez kullanicam. Olumlu olumsuz yanları nedir bilen ilgilenen bi aydınlatabilir mi beni?
Miniminibirperi bence pro al ben mesela 11 kullanıyorum eşim 11 pro mex kullanıyor onun içerikleri daha fazla
Miniminibirperi içerik olarak çok bi fark yok hepsinde benim 11 eşimin 14 pro Max hiç hoşuma gitmiyor dış görünüş olarak aşırı kaba hemde fazlasıyla
Miniminibirperi bende pro max eşimde pro var ikisinin arasında boyut farkı var sadece başka fark yok diyebilirim. Fotoğraflarda farklı tabi daha daha net. Eğer fotoğraf çekmeyi seviyorsanız max tercih edin derim.
Miniminibirperi Elden cikarirken her zaman pro max daha hizli satilir ve ust seriler daha az deger kaybeder o yuzden pro max diyorum.
Miniminibirperi bu arada pro ile pro max arasinda sadece telefon boyutu farki var cicim
Miniminibirperi olumsuz ynından bahsedeyim biraz iPhone’u kullndıktan sonra android kullnmıyorsun😅
Miniminibirperi bende geçen gün 14 pro max aldım eğer büyük telefon taşırım diyorsanız alın ama :)
Miniminibirperi bence pro max al
Miniminibirperi 14 pro almanı öneririm çünkü o kadar para verdikten sonra 14 almak yerine daha güzelini alabilirsin pro max de çok çok büyük o yüzden en ideali 14 pro
arman kız kaç seferdir sana bişey diycem unutuyorum kaç hftn kldı
Eskobar hahah😅 dalalım bakalım o deryaya. Merak ediyorum 🤓
Eskobar 27+3 oldu şükür, çoğu bitti azı kaldı. Yazı atlattığımız zaman kurtulduk 🥵
Buzlulimonatam çok mu ağır acaba?
arman hazırlıklar ne alemde aldınmı bişeyler
Eskobar ja ja çoğu şeyi bitti yatak Matratze, Hochstuhl kaldı. Taşınma durumumuz var onları şimdi bekletiyorum. 1 aya kadar bitiririm, çantamı hazırlar beklerim artık.
arman çantana fazla bişey koyma ihtiyacın olan herşey var hastanede kalabalık etme kendine çift odasımı alacaksınız? Bide bazı alısveriş merkezleri geschenk veriyor küçük küçük rossman dm kaufland gibi yerler ben kauflandınkini çok sevdim isim yazılı banyo havlusu gönderiyor çok güzel
Blondie çok kararsız kaldım. Aslında derin mor rengine hayran kaldım yoksa 14 bile gayet iyi benim için
Eskobar hastane konusunda daha seçim yapmadım nasıl yapacağız diye muhtemelen privat oda isterim. Rahat etmek en iyisi. Demen gibi hediye çantaları aldım hepsi bitti şükür. Siz nasılsınız bebişler büyümüştür baya
arman %80 AOK ödüyor çift odasını sen varken zaten odada başka kimse olmuyorda sadece eşine izin veriyorlar yanında oda kalıyor Bizde iyiyiz şükür büyüdük büyüdük kocaman olduk emeklemeye hazırlanıyoruz ek gıdaya geçtik
Eskobar ohh maşallah sübhanallah iştahları güzel olur umarım 🥰
arman inşallah