• Muhabbet
  • İphone kullananlar bakabilir mi?

arman kız kaç seferdir sana bişey diycem unutuyorum kaç hftn kldı

Eskobar 27+3 oldu şükür, çoğu bitti azı kaldı. Yazı atlattığımız zaman kurtulduk 🥵

arman hazırlıklar ne alemde aldınmı bişeyler

Eskobar ja ja çoğu şeyi bitti yatak Matratze, Hochstuhl kaldı. Taşınma durumumuz var onları şimdi bekletiyorum. 1 aya kadar bitiririm, çantamı hazırlar beklerim artık.

Blondie çok kararsız kaldım. Aslında derin mor rengine hayran kaldım yoksa 14 bile gayet iyi benim için

arman çantana fazla bişey koyma ihtiyacın olan herşey var hastanede kalabalık etme kendine çift odasımı alacaksınız?
          Bide bazı alısveriş merkezleri geschenk veriyor küçük küçük rossman dm kaufland gibi yerler ben kauflandınkini çok sevdim isim yazılı banyo havlusu gönderiyor çok güzel

Eskobar hastane konusunda daha seçim yapmadım nasıl yapacağız diye muhtemelen privat oda isterim. Rahat etmek en iyisi. Demen gibi hediye çantaları aldım hepsi bitti şükür. Siz nasılsınız bebişler büyümüştür baya

arman %80 AOK ödüyor çift odasını sen varken zaten odada başka kimse olmuyorda sadece eşine izin veriyorlar yanında oda kalıyor
              Bizde iyiyiz şükür büyüdük büyüdük kocaman olduk emeklemeye hazırlanıyoruz ek gıdaya geçtik

Eskobar ohh maşallah sübhanallah iştahları güzel olur umarım 🥰

14 du olan da iyi kullaniyorum aslinda 12 ve 13 den farki kamerasi pro da da biraz boy farki var

user04112020 aynen ama bayram ağzı paradan kismamiz gerekti 😅 14 aldım. Sorduğumda alsaydım iyidide. Arada 360 dolar vardi