Kızlar 1 ay önce doğum yaptım sezeryan ile sezeryan esnasında bana çift rahimli olduğumu söylediler doktorlar bilgin var mıydı diye sordular ama bende o esnada öğrendim bebeğimin tüp bebek olup olmadigini sordular . Sanırım çift rahim olanlar da normal yolla gebelik biraz zormuş sanırım. kendileri de çok şaşırmısti normal yolla olmasına . Aynı zamanda 4 yıllık evliyim ilk senelerden istemistik olmasını çocuğun fakat olmamıştı 2 buçuk senenin sonunda doktora gitmeyi düşündüğümz ay hamile olduğumu öğrendim yani iki buçuk sene korunmasız ilişkiye rağmen hamile kalamamstim bununla alakalı mıdır acaba diye düşünüyorum şuan . Aranızda bu şekilde olan var mı acaba. İkinci çocuğu düşündüğüm zaman da bu şekilde anlattıkları kadar normal yolla gebelik çok mu zor . Yada bebeğim bı mucize mi oldu anlam veremiyorum.
ÇİFT RAHİM. !!!
Meriii35 çift rahim çok çok nadir bir olay 10 yıl önce bir haberde okumuştum bir kadın çift rahimdi. O da doğumda öğrenmişti. Rabbimin mucizesi hayırlı olsun bebeğin sağlıklı büyüsün
Bsrkaya ayy inan hiç bişey hissetmiyorum 😂 bu zamana kadar hissetmedim doğuştan gelen bir şeymis sanırım dıştan herhangi bir şey yok içten görünen birşey sanırım cnki her kontrolum de perinatolijiye gidiyordum normal ultrason ile bile görünen bişey değil Alttan muaynede de herhangi birşey soylenmemsti amaliyat esnasında görüldü demekkii
Bsrkaya vajina değil kız rahim. Vajina tek rahim 2
buzdankalpler Amaaan rahim isteeee 😅 yanlış yazdimm 🤭
Meriii35 banada öyle dediler ama doktorum çift rahim olsa hamile kalamazsın demişti ondan sonra doğumda rahimin kalp şeklinde dediler herkes rahimim hakkında birseyler diyo bu arada üç çocuğum var. 😂 inanmayın başka doktora da gidin hamileliğim boyunca rahimime neler dediler
Benimde tahmin çift kalp şeklinde dendi ilk gebeligimde kürtaj oldum şuan 3 aydır istiyoruz banada çoğu kez zor olur dediler rabbim büyük olmazları olduran herşeye gücü yeten odur inşallah hepimizin yüzünü güldürecek 😌❤️