elifce 2gunum gectı bıraz daha gecsın oyle tekrar test yapcam adet olamadım kızlar gecıyor hala yarın 3gun olacak

Gumru bugun adetım gecelı 2gun oldu yarın 3gun bıraz gecsın oyle yapcam test erken yapınca cıkmadı gafantı olsun bıraz gecsın gunlerım

Gumru adetıme 2gun kala yaptım negatıf cıktı sımdı gunlerım gecıyor daha ne kadar bekleyeyım acaba

Hirarzgr yok ben dusunmuyorum eşım bıraz ısteklı o acele ettırdı sadece belırtı vardı bende suphelendım adet oncesı testte cıkmadı gunlerım gecıyor ama ıyıce beklıcem kesın sonuc almak ıcın

HoldingAvg ayni bende oyle oldu gecen ayda 10 test yapmishimdir hepsi silik ama pozitiv gozukebilen hafif pembe çizgi ydi bende kan verdim cikmadi adet oldum sonra zaten, bu ayda adetime 2 gün var bu sabah yaptim ayni testten gene oyle çikti inanmiyorum artik heves ediyorum sonra da hayal kirikligi yashiyorum amaaan umrumda deil artik sinirden ne yapacagimi bilmiyorum of

Feruza belkı gecer en guzelı gecındice bır hafta on gun ıcınde yapmak bu sefer baya baklıcem olmadım adet zaten

Gumru erken gebelık testıydı canım normal ıdrar testlerı kan testıde yaptım erkendı ama adetıme 2 gun falan vardı

Ecesu ya erken dedı ondan gorulmedı bır hafta 10 gun ıcınde tekrar yapmakta fayda var dedı 5gunum gevıyor hala adet olmadım

Glbaharramazan benimde başıma aynı şey geldi yumurta çatlatma iğnes yaptırmıştım 15 gün geçti test yaptım hassas olanlardan silik çıktı 2. Çizgi sonra kan testi yaptırdım negatif ne yapacağımı şaşırdım

Merhaba kizlar benim adetim 2 gün gecikti acaba test yapsam cikarmi aslinda beklemek istiyorum hayal kirikligina ugramamak icin karnimin altinda sanki adet olcam gibi agrilar batmalar felan bel agrisi var gögüslerimde baya agriyor hassaslasti sizceee Test yapsammı hamilelik belirtisi olabilirmi bunlar ??

Ecesu ben bugun 6gunum idrarda cıkmadı kan testı yaptım yarın ögrenecegım

Glbaharramazan bazilari yanliw ola biliyo o yuzden ben ilk hamileliyimde farkli testler almiwdim denedim birinde cift cizgi vardi digerinde hic biwey cikmamiwdi