Sinemsinem Bende de tam tersi kurulum ve darlık var. Her ilişkinin başında acı çekiyorum kayganlaştırıcı kullandığım halde. Vajinanız için kegel egzersizi yapanilirsiniz
Eşlerinizin orgazma tepkisi
buzdankalpler Gebelikten ötürü bayadır yapmıyoruz ama onda da bacaklarım ağrıyor 😅
Kuzuletta yapıyorum ama düzenli yapmadigim için fayda göremiyorum sanırım
Kuzuletta doğumdan sonra egzersiz yap canım squad ve diğer bacak hareketleri. Doğum sonrası sıkılaşma da yapabilirsin. Çok etkisi oluyo ben de hemen yorulurdm kucakta
Sinemsinem ayyy önce ağzımı kapatır çünkü sessiz olamıyorum 😅 diğer eliyle de vajinamı sıkar böyle seviyorum çünkü 🔥
Sinemsinem kac gündür olamıyorum kocam yine mi olmadı ya diyor😂😂 olamayınca sinirleniyorum ona oda yapamayınca bana kızıyor 😂😂😂 bak yine olmadı sonra bana carliyorsun diye😂😂😂 bugün söz daha çok uğraşcam dedi ama bakalım xhksjxxbx
Bsrkaya Ay aynı benimkiii🥺♥️ o anki tepkileri çok güzel oluyor ya🤭
HurremSultan evettt 🙈🥰
Bsrkaya ben bana bakışını çok seviyorum heo gülesim geliyor🙈 birde ağzımı kapatiyor sus diye xhsbxnx
HurremSultan ağız kapatması mi ooo cokk severim 🤭😂
buzdankalpler ben bunu biryerde okumuştum..
erkekler bosaldıktan sonra kendi kabuguna cekilmek istermiş. rahatlmadan dolayı sanırım.
kadınlarda daha minnoş varlıklar oldugu için işte sarılsın öpsun koklasın istermiş.
bana cok mantıklı geldi erkeklerin düşüncesi odunlukla alakası yok bence :)
Bsrkaya sus diyo millet bizi dinleyip gaza gelck ayıp diyor 😂😂 napim susamiyorum xgscxnx
Bsrkaya biz 🥺💞
HurremSultan ayyy bı şöyle olamadım yaaa bende isterdim biliyor musun delicesine ses cikarmayiii 🤭😂 amaa yokk yaniii çok sakin bir yapım var ve arada ahlarim oda zevk aldığımda olur. Yaniii oyleeee bir doruklarda olmam gerekiyor kii o sess ciksinnn 😂😂
Bsrkaya kizz bende susmak istiyorum ağzım kapanmıyor bazen ısırıyor sus diye😂😂 eli hep ağzımda yasa öpüyor susim diye😂😂😂🔥
HurremSultan nasıl o kadar sesli olabiliyorsun askoooo tüyo verseneee 😂 ya da çok mu doruklarda oluyorsun da engel olamıyorsun 🤭
Bsrkaya ahahahaha valla bilmiyorum yaa çok zevk aldığımda oluyor bazen hiç tepki veremiyorum mesela Bi anda hop tepkisiz kalıyorum o yuzden eşim hemen anlar o hareketin hoşuma gitmediğini 🙊 orta seviye yok sanırım bende ya waoww ya da tık.uok yaprak kımıldamıyor😂😂 ama konuştukça sesimizi duydukça daha da zevk vermeye başlıyor ve istesem de susamiyorm gxsnxnx
HurremSultan anladım canım sana bollll bagirmalarrrr 😂 ben o doruğa cikamamisim dahaa 🙈 ya da yapım gereği çıksam da sesim cikmiyor galibaa çünkü orgazm oluyorum yanii 😂 o zaman herkesin tepkisi farklı benceeee 🤔
Bsrkaya kız oyle bar bar bağırmiyorum😂😂😂 yani bizim bina da ses çok gidiyor gece de zaten mahallede.ses olmadığı için yürüsek sesi gidiyor xgagxkxb o yuzden normal konuşma sesi bile duyuluyor yani ben çok bağırmiyorum aslında normal.ses çıkarıyorum 😂😂😂
- Düzenlendi
HurremSultan kıızz öyle bir anlattin ki bende baya baya bağırıyorsun sandım 🤭 aayy bizim bina da öyle ya çok ses gidiyor. En ufak ses benim evimin içinde resmen 🤦🏻♀️ ağız tadıyla insan kavga bile edemicek sjssj 😂